A kispályás bajnokság legutóbbi fordulója kicsit csonkára sikeredett. Két találkozót későbbre halasztottak, egy pedig elmaradt, mert a Ferro-Alibi ellenfele nem érkezett meg az összecsapásra. Ismét fontos mérkőzést nyert meg a listavezető Pomeg gárdája, ezúttal az M-Car Bérautó legényeit győzték le.

A második helyezett Zsíroskönyér újból biztosan szerezte meg a három pontot, hattal verték soros ellenfelüket. A harmadik pozícióban az Ebola alakulata található, ők egy találkozóval kevesebbet játszottak. Két hét kihagyás után ismét három ponttal gazdagodott a Polgármesteri Hivatal csapata, a Matracvarázs hálóját terhelték meg ötször.

Fürge Nyuszi Focivilág Kupa eredményei:

QLR PC Bontó-Zsíroskönyér FC 0-6
Góllövő: Rákosa 2, Kuti, Rofrics, Ceglédi, öngól.
Az első játékrészben a QLR még egyenrangú ellenfél volt, egy darabig jól tartották magukat. A fordulás után a Zsíroskönyér egyértelmű fölénybe került és magabiztosan győzött.

Lechler Autófesték-Cefre FC 4-3
Góllövő: Bükkfa 2, Kustos, Major, ill. Sznopek, Erdei, Balogh.
A Lechler ragadta magához a kezdeményezést, már 4-1-re vezettek a találkozón. A későbbiekben a Cefre feljött, mindent megpróbáltak az egyenlítés érdekében, de nem sikerült pontot szerezniük.

Rapamoto-Interspájz 1-5
Góllövő: Szőke Z, ill. Balatoni, Széphelyi, Weing, Vejki, öngól.
Az első játékrész még szoros volt, a Rapamotonak is több helyzete akadt, de a második játékrészre elfáradtak, így az Interspájzé lett a három pont.

Royal Fröccs-Nyár FC 3-7
Góllövő: Mayer Milán, Szorcsik, öngól, ill. Pintér 3, Szente B 3, Kormos.
Magabiztosan nyerte a mérkőzést a Nyár FC legénysége, sok helyzetet alakítottak ki, sok futással szétzilálták az ellenfél védekezését, végig fölényben játszottak.

Pomeg ABC- M-Car Bérautó 3-0
Góllövő: Vadas, Makai, Jovánczai.
Az összecsapás elején még az M-Car Bérautó gárdája támadott többet, de csak helyzetekig jutottak. Későbbiekben a Pomeg átvette az irányítást, három gólt lőve győztesen hagyta el a játékteret.

Meta Fitness-Somogy Sportja All Stars 3-4
Góllövő: Szentgróti, Lévai, Antyipenkó, ill. Gelencsér 2, Krakter, Spilák.
Kiegyenlített mezőnyjáték folyt a találkozón, egyenrangú csapatok küzdöttek a bajnoki pontokért. A vége előtt pár perccel elért szerencsés góllal a Somogy Sportja nyert.

Polgármesteri Hivatal-Matracvarázs 5-1
Góllövő: Jónás 2, Kozicz 2, Farkas G, ill. Magyar.
A Hivatal csapata erősebb cseresorának és lendületesebb játékának köszönhetően került fölénybe és ilyen arányban is megérdemelt győzelmet aratott.

FerroAlibi-Baté 3-0
Játék nélkül.

Liberi-Maker Autó
Későbbre halasztva

Ebola-Mracskó Mihály
Későbbre halasztva

A következő forduló (11.05-06.) párosítása:

Kedd: 19.30 Cefre FC-Rapamoto, 20.15 Interspájz-Maker Autó, 21.00 Zsíroskönyér FC-Ebola.

Szerda:17.15 Matracvarázs-Meta Fitness, 18.00 Liberi-Royal Fröccs, 18.45 M-Car Bérautó-Ferro-Alibi. 19.30 Baté-QLR PC Bontó, 20.15 Somogy Sportja All Stars-Pomeg ABC, 21.00 Nyár FC-Polgármesteri Hivatal.

Címkék: forduló, kispálya, bajnokság, sport