A listavezető tízszer zörgette ellenfele hálóját, a Zsíroskönyér hetet rámolt be a jó erőkből álló Ferro-Alibi gárdájának, az Ebola pedig hárommal rúgott többet ellenfelénél.

Az M-Car Bérautó gárdája csak egy pontot tudott szerezni a Meta Fitness ellen, ezen kívül még a Somogy Sportja és a Matracvarázs játszott döntetlent, a többi mérkőzésen valamelyik gárda győztesen hagyta el a pályát.

Fürge Nyuszi Focivilág Kupa eredményei:

Zsíroskönyér FC-Ferro-Alibi 7-3

Góllövő: Kuti 4, Ceglédi 2, Páger, ill. Molnár 2, Besenyei.

A forduló első mérkőzésén végig a Zsíroskönyér dominált, magabiztosan játszottak. Lendületesebb támadójátékuknak köszönhetően megérdemelten szerezték meg a három pontot.

Interspájz-Lechler Autófesték 4-2

Góllövő: Széphelyi 2, Vejki, Tábori, ill. Major, Hegyi.

A helyzeteit jobban kihasználó csapat aratott győzelmet ezen az összecsapáson. Gólratörőbben meccseltek, az ellenfél védekezési hibáit sorra megbüntették.

Cefre FC-Ebola 2-5

Góllövő: Szalai, Balogh, ill. Vodicska 3, Németh, Ferenczi D.

A Cefre szerzett vezetést a mérkőzés elején, az ellenfele hamar fordított. Távoli gólokkal biztosította győzelmét a tavalyi bajnok, ezzel a tabella harmadik helyét foglalják el.

Liberi-Rapamoto 3-0

Góllövő: Kocsis, Cser, Horváth R.

Sportszerű találkozót vívott egymással a két gárda. A Liberi végre magára talált a pontvadászatban, a Rapamoto viszont gyengébb napot fogott ki ez alkalommal.

Nyár FC-Maker Autó 0-4

Góllövő: Mayer Barna 2, Dervalics, Tóth.

Végig a Maker irányította az összecsapást, a nagyobb tudásuk kidomborodott, a Nyár FC-nek csak momentumai voltak a játéknapon.

M-Car Bérautó-Meta Fitness 2-2

Góllövő: Magyar Cs 2, ill. Antyipenkó, Orbán.

A Meta Fitness szerzett vezetést, azonban az ellenlábasa hamar fordított, viszont a vége előtt pár perccel sikerült egyenlíteniük. Az M-Car sok helyzetet kihagyott, így ezen a napon csak a döntetlen volt elérhető számukra.

Baté-Pomeg ABC 3-10

Góllövő: Tóth, Kreizer, Sallai, ill. Vadas 4, Gimesi 2, Jovánczai, Sólyom, Takács, öngól.

Ezen a találkozón a nagyobb rutin és tudás kiütközött, a Pomeg végig uralta a játékot. A Baté legényei sokat futottak, de a pontszerzésre esélyük sem volt.

Matracvarázs-Somogy Sportja All Stars 3-3

Góllövő: Rohrer Z, Sulcz, Kulcsár, ill. Tanító, Gelencsér, öngól.

Egyenlő erők küzdelme folyt a mérkőzés egészében, a Matracvarázs szerzett vezetést, a Somogy Sportja több helyzetet kihagyott a 40 perc során. Az eredmény igazságosnak mondható.

Polgármesteri Hivatal-Royal Fröccs 0-4

Góllövő: Mayer Milán 2, Komjáti, Mayer Balázs.

A Royal Fröccs az egész találkozón zártan védekezett, nem sok esélyt adtak ellenlábasuknak. Ők viszont elöl eredményesek voltak, ennek köszönhetik győzelműket.

Mracskó Mihály-QLR PC Bontó

Későbbre halasztva

A következő forduló (10.29-30.) párosítása:

Kedd: 18.45 QLR PC Bontó-Zsíroskönyér FC, 19.30 Lechler Autófesték-Cefre FC, 20.15 Rapamoto-Interspájz.

Csütörtök:17.15 Royal Fröccs-Nyár FC, 18.00 Ferro-Alibi-Baté, 18.45 Maker Autó-Liberi, 19.30 Pomeg ABC-M-Car Bérautó, 20.15 Meta Fitness-Somogy Sportja All Stars, 21.00 Polgármesteri Hivatal-Matracvarázs.

Címkék: kispálya, labdarúgás, kaposvár, sport