Kedden, a Magyar Kupa nyolcaddöntőben legyőzte a székesfehérvári MÁV Előre együttesét az 1. MCM-Diamant csapata, ám csütörtökön 20 órakor, az Extraligában egy sokkal nehezebb ellenfél vár a kaposváriakra, nevezetesen a Magyar Kupa címvédője Fatum Nyíregyháza.

A kaposvári egyesület vezetősége úgy fogalmazott, ott akarnak lenni a legjobbak között, és ennek megfelelően is igazolt a Diamant csapata. A lányokat a szabadkai mester, Sasa Nedeljkovic kovácsolta igazi csapattá, és az eredmények eddig őket igazolják, hiszen a nyitányon megverték a Kántor Sándor vezette UTE gárdáját, majd idegenben átgázoltak a szombathelyi Haladáson.

Most azonban egy olyan alakulat érkezik a Kaposvár Arénába, melyet a szakma egyöntetűen bajnokesélyesnek tart. Ahhoz, hogy a lányok legyőzzék a kupa címvédőjét, szükségük lesz a szurkolókra is, a kaposvári ultrák már jelezték, ott lesznek és segíteni fogják a somogyi hölgykoszorút.

Tanja Matic

Az elmúlt két évben a szabolcsiak egyik alapembere volt az a Tatjana Matic, aki immár a kaposváriak kulcsjátékosa. A klasszis ütő nagy izgalommal várja a csütörtöki rangadót.

"Nagyon várom már a kezdést, egy igazi rangadó vár ránk. Jól kezdtük a bajnokságot, a saját közönségünk előtt győztük le az Újpestet, majd igazoltuk az előzetes várakozásokat Szombathelyen. Bízom benne, hogy jó mérkőzést játszunk, ismét sok néző előtt, és nem marad el a siker sem." -  mondta Matic.

A csütörtök este 20 órakor kezdőd mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

Címkék: Nyíregyháza, női röplabda, Diamant, Kaposvár, sport