A kispályás bajnokság keddi játéknapján rangadót játszottak, a Pomeg ABC és a Zsíroskönyér mérte össze erejét. A találkozót az előbbi nyerte, így átvették vetélytársuktól a vezetést a pontvadászatban. Mögöttük nagyon szoros az állás, négy gárdának is 15 megszerzett pontja van. Nincs már pontnélküli csapat, a QLR PC Bontó is megszerezte első győzelmét, 3-1 nyerte a soron következő összecsapását.

Ebben a fordulóban nem esett túl sok gól, a pályára lépő csapatok 44-szer találtak a hálóba. A góllövőlistát Kuti Krisztián, a Zsíroskönyér csatára vezeti 18 találattal.

Fürge Nyuszi Focivilág Kupa eredményei:

QLR PC Bontó-Cefre FC 3-1
Góllövő: Varga, Golita, Imre, ill. Erdei

A forduló első mérkőzése kiegyenlített küzdelmet hozott, melyből a QLR PC Bontó került ki győztesen, jobb helyzetkihasználásának és stabilabb védekezésének köszönhetően.

Pomeg ABC-Zsíroskönyér FC 2-1
Góllövő: Tóth, László, ill. Rákosa.

A nap rangadóját kis szerencsével a Pomeg ABC nyerte. Sok futás és nagy küzdelem jellemezte a találkozót, melyen a Zsíroskönyér támadott többet, de helyzeteit nem tudta gólra váltani.

Ebola- Interspájz 4-1
Góllövő: Németh 2, Vodicska 2, ill. Tábori.

Az Ebola támadott többet a mérkőzés folyamán, végig többet mutattak, ők irányították az összecsapást és megérdemelten szerezték meg a három pontot.

Meta Fitness-Baté 2-3
Góllövő: Antyipenkó, Kimpf, ill. Kreizer, Sallai, Tóth.

A Baté fiataljai sok futással tették próbára ellenfelüket, végig vezetve nyerték meg a találkozót. A Meta Fitness gárdája csak megnehezíteni tudta a győzelmüket.

Lechler Autófesték-Liberi 2-0
Góllövő: Lőrincz E, Bükkfa.

A mai napon a Lechler csapatának kijött a lépés, megérdemelten nyertek. A Liberinek is voltak helyzetei, de sorra kihagyta azokat, így nem találtak a kapuba.

Rapamoto-Nyár FC 2-1
Góllövő: Hegedüs, Bohár.

Ezen a találkozón a Rapamotonak volt több sikeres akciója, az ellenfele nem tudott lépést tartani velük, csatáraik ma nem remekeltek az ellenfél kapuja előtt.

Somogy Sportja All Stars-M-Car Bérautó 1-6
Góllövő: Horváth 4, Magyar Cs 2, ill. Márton

Az M-Car már 3-0-ra vezetett, az ellenlábasa csak futott az eredmény után, nem tudtak felzárkózni, erejükből csak kapufákra tellett, mindössze egy gólt sikerült elérniük.

Royal Fröccs-Matracvarázs 4-3
Góllövő: Mayer Milán 2, Komjáti, Bogár, ill. Magyar 2, Víg.

Kiegyenlített volt a találkozó, a kapuk felváltva forogtak veszélyben. A Royal Fröccs az utolsó pillanatokban lőtt góllal nyert, megszerezve a három bajnoki pontot.

Maker Autó-Polgármesteri Hivatal 6-2
Góllövő: Mayer Barna 4, Tabi 2, ill. Farkas, Kozicz.

A Maker gárdája két távoli lövéssel szerzett vezetést, melyet végig megtartott, még növelte is az előnyét. A Hivatal játékosai két kisbüntetőt is hibáztak, így esélyük sem volt a felzárkózásra.

Mracskó Mihály-Ferro-Alibi
Későbbre halasztva

Címkék: kispálya, labdarúgó, bajnokság, sport