A horvát első osztály egyik élcsapata, az NK Osijek ellen vív edzőmérkőzést a válogatott szünetben csapatunk. A találkozóra pénteken 16 órakor kerül sor a Rákóczi-stadionban. A mérkőzést mindenki ingyenesen tekintheti meg.

Az igen erős és jó nevekből álló NK Osijek ellen lép majd pályára csapatunk a válogatott szünetben, azaz a csütörtöki magyar-horvát után pénteken is lesz egy magyar-horvát párosítás. Igaz, előbbin a nemzeti válogatottunk küzd majd Splitben, az Európa-bajnoki selejtezősorozatban a világbajnok második horvát válogatott ellen, míg a másodikon az NB I-ben szereplő együttesünk fogadja a déli szomszédunk első osztályának egyik élcsapatát.

Az eszéki klub ugyanis jelenleg a harmadik helyen áll hazája élvonalában, hiszen csak a két nagyágyú, a Hajduk Split és a Dinamo Zagreb előzi meg.

Az Osijek az előző szezonban bronzérmet szerzett, s ezzel kivívta a jogot az Európa-liga selejtezőben való indulásra is, ahol nem sikerült megismételni a tavalyi sikereket, azaz nem kerültek be a csoportkörbe. Ennek ellenére az NK Osijek egy igen jó nevű együttes, amely remélhetőleg sok nézőt vonz majd a Rákóczi-stadionba.

Címkék: Eszék, Osijek, edz, Kaposvár, Rákóczi, sport