Nagyarányú győzelmének köszönhetően vezető pozícióba került a kispályás bajnokság tabelláján a Pomeg csapata. A harmadik forduló után három alakulat szerezte meg a maximális pontszámot, és foglalja el az első három helyet. Első győzelmét vívta ki az újonnan alakult Ferro-Alibi, mindjárt nyolcat rúgtak ellenfelük hálójába. A forduló rangadóját a Zsíroskönyér nyerte három góllal az M-Car Bérautó felett aratott győzelmével.

Fürge Nyuszi Focivilág Kupa eredményei: 

Zsíroskönyér FC-M-Car Bérautó 6-3
Góllövő: Kuti K 3, Németh 2, öngól, ill. Magyar L 2, Magyar Cs.

A Zsíroskönyér a mérkőzés elején már támadólag lépett fel, az ellenfele ellentámadásokkal operált. Jobb támadójátékuknak és jobb helyzetkihasználásuknak köszönhetően nyerték meg a találkozót.

Cefre-Meta Fitness 5-2
Góllövő: Szalai 2, Nagy 2, Horváth, ill. Lakatos 2.

Célratörőbben játszott a Cefre gárdája, több kapu előtti lehetőséget váltottak gólra, ilyen arányban is megérdemelten győztek, megszerezve így a három bajnoki pontot.

Interspájz-Pomeg ABC 2-7
Góllövők: Vejki, Kovács, ill. Jovánczai 4, Szabó 2, Makai.

Sportszerű összecsapást láthattunk a két „játszós” csapat előadásában. A nagyobb rutinját kihasználta a Pomeg, és többször megzörgetve ellenfele hálóját, megérdemelten nyertek.

Royal Fröccs-Lechler Autófesték 5-3
Góllövők: Mayer M 2, Biró 2, Komjáti, ill. Kéki, Csupor, öngól.

A találkozó egészében a Royal Fröccs dominált, náluk volt az előny. A Lechler legényei csak szépíteni tudtak, egyenlítésre nem futotta erejükből.

Maker Autó-Rapamoto 3-0
Góllövő: Belovics 2, Mayer Barna.

A Maker játékosi nehezen törték fel a jól védekező Rapamoto védelmét. Többet támadtak a mérkőzésen, és a sok helyzetükből hármat értékesítettek a 40 perc során.

Matracvarázs-Baté 4-4
Góllövő: Sulcz 2, Bujbáczi, Kuti, ill. Sallai 2, Kreizer, Tóth.

A Matracvarázs már két góllal is vezetett, a találkozó vége előtti percekig náluk volt az előny, ám a Baté nem adta fel és kiegyenlített, ezzel egy pontot szereztek.

Liberi-Ferro-Alibi 1-8
Góllövő: Vajand, ill. Ferenczi 3, Bunovácz 3, Katona 2.

Erre a találkozóra már összeállt a Ferro-Alibi játéka, szép támadásokat vezettek, melynek jó része eredményesnek bizonyult, a Liberi védelme nem állt a helyzet magaslatán.

Nyár FC-QLR PC Bontó 5-3
Góllövő: Szente B 3, Pintér, Kormos, ill. Virágh 3.

A QLR PC Bontó gárdája szerezte meg a vezetést, többet is támadtak, de az ellenfelük kontrákból megfordította az összecsapást, és győztesen hagyta el a játékteret.

Mracskó Mihály-Somogy Sportja All Stars 2-5
Góllövő: Golita, Gall, ill. Sulyán, Kraker, Tanító, Varga D, Spilák.

Az elején jól tartotta magát a Mracskó, ám ellenfele fokozatosan fölénybe került. A hosszabb cseresorának és jobb játékának köszönhetően a Somogy Sportja nyerte a meccset.

Polgármesteri Hivatal-Ebola 4-3
Góllövő: Kampf 3, Jónás, ill. Vodicska, Landek, Németh D.

A nap utolsó találkozóján már 2-0-ra vezetett az Ebola, és hiába támadtak többet nem tudták megőrizni előnyüket, a Hivatal csapat ellentámadásokra építve a maga javára fordította az összecsapást.

A következő forduló (10.01-02.) párosítása:

Kedd: 18.45 QLR PC Bontó-Liberi

19.30 Pomeg ABC-Cefre FC

20.15 Somogysportja All Stars-Zsíroskönyér FC

21.00 Ferro-Alibi-Interspájz

Szerda: 17.15 Meta Fitness-Mracskó Mihály

18.00 Rapamoto-Royal Fröccs

18.45 M-Car Bérautó-Baté

19.30 Maker Autó-Matracvarázs

20.15 Lechler Autófesték-Polgármesteri Hivatal

21.00 Ebola-Nyár FC

Címkék: labdarúgó, kispálya, bajnokság, sport