A Kaposvári Rákóczi 4-0-ás győzelmet aratott Soltvadkerten a labdarugó Magyar Kupa első mérkőzésén. A somogyiak edzője, azonban nem volt elégedett a játékosok második félidei teljesítményével, így a lefújás után még futóedzést tartott nekik.

Az M4Sport.hu Waltnert az Internazionale vezetőedzőjéhez, Antonio Conte-hoz hasonlította, aki a Milan elleni győztes derbi után tartott edzést azoknak a játékosoknak, akik nem játszottak.

Waltner az eltévedő kaposvári futballistákról

Waltner Róbert nem titkolta, miért kellett a kaposvári labdarúgóknak még a lefújást követően is futniuk, miután kiejtették a megye egyes soltvadkertieket...

Waltner Róbert így nyilatkozott a mérkőzést követően: „Nem akartuk lebecsülni az ellenfelet, így minél több gólt kellett volna rúgnunk nekik, hogy megadjuk a kellő tiszteletet. De a második félidei játékunk… Én teljesen mást kértem a csapattól. Ki kellett volna jönnie, hogy mi mindennap edzünk, míg az ellenfelünk nem. Ők egy amatőr csapat, míg mi profik vagyunk, ennek ellenére nem lehetett észrevenni, hogy mi átfutottunk volna a Soltvadkerten. Sokkal nagyobb különbségnek kellett volna lennie, és ez mentalitásbeli probléma. De amit megspóroltak a meccsen, azt most bepótolják, ezért futnak most." 

Címkék: futóedzés, Waltner Róbert, Magyar Kupa, Rákóczi, sport