Elindult a kaposvári kispályás bajnokság a Fürge Nyuszi Focivilág kupáért. Az idén a benevezett húsz csapat egy csoportot alkot, így mindenki találkozik minden gárdával, vagy ősszel, vagy tavasszal.

Nem lesz rájátszás, a 19 forduló után bajnokavatás következik. Keddi és szerdai játéknapok vannak a kiírásban, az előbbin négy, míg másnap hat találkozó szerepel a menetrendben.

Az első fordulóban nem születtek nagyarányú győzelmek, többször szoros mérkőzésen dőlt el a pontok sorsa. Minden gárda becsülettel küzdött a pontokért.

Fürge Nyuszi Focivilág Kupa eredményei:

 

Zsíroskönyér FC- Matracvarázs 5-2

Góllövő: Kuti K 3, Ceglédi, Rofrics, ill. Víg, Kulcsár.

Az idei bajnokság első mérkőzésén kétgólos vezetést szerzett a Matracvarázs, de előnyét nem sokáig tudta őrizni, mert ellenfele még az első félidőben fordított. A második játékrészben már a Zsíroskönyér dominált.

Mracskó Mihály-Baté 4-4

Góllövő: Golita 4, ill. Sallai 3, Muretics.

Kiegyenlített mérkőzést vívott a két gárda egymással, a kapuk felváltva forogtak veszélyben. A játék képe alapján igazságos döntetlen született.

Royal Fröccs-QLR PC Bontó 4-2

Góllövők: Komjáti 2, Bogár, Andrics, ill. Horváth 2.

Mindkét csapat kényelmesen játszott a sportszerű találkozón, melyet a helyzeteit jobban kihasználó Royal Fröccs nyert meg végül két találattal.

Maker Autó-Ebola 2-3

Góllövők: Dervalics, Belovics, ill. Balogh, Böjte, Vodicska B.

Nagyiramú, hajtós és színvonalas összecsapást láthattunk a keddi utolsó találkozón. A Maker Autó kétszer egyenlített, de pontot nem tudott szerezni, mert az Ebola a vége előtt pár perccel ismét vezetést szerzett.

Liberi-Meta Fitness 2-1

Góllövők: Horváth M, Püspök, ill. Sas.

A szerdai nyitó mérkőzésen a Liberi szerezte meg a vezetést, már két góllal mentek, amikor az ellenfél szépített. Az egyenlő erők küzdelméből a szerencsésebb csapat került ki győztesen.

Rapamoto-Lechler Autófesték 2-3

Góllövők: Parragh, Szőke B, ill. Bükkfa 2, Major.

A Rapamoto kezdett jobban a találkozón, már 2-0-ra vezettek az első játékrészben. A Lechlernek sikerült az egyenlítés, majd a győztes találatot is ők vitték be.

Cefre FC- M-Car Bérautó 1-2

Góllövő: Balogh, ill. Magyar Cs 2.

Jó színvonalú összecsapást láthatunk a két egylet előadásában, melyből az M-Car jött ki jobban. Mindkét gárda sokat támadott, de helyzeteik nagy részét kihagyták, mindössze háromszor zörgött a háló.

Nyár FC-Pomeg ABC 3-6

Góllövő: Szente B 2, Kovács, ill. Vadas 4, Makai, Takács.

Ezen a mérkőzésen a Pomeg támadott többet, veszélyesebben játszottak, így övék lett a három bajnoki pont. A Nyár FC kontrákból alakított ki helyzeteket, de ebből jó párat ki is hagytak.

Interspájz-Somogy Sportja All Stars 3-2

Góllövő: Tábori 2, Széphelyi, ill. Tanító, Varga D.

Egyenlő erők küzdelme folyt a pályán, az Interspájz szerzett vezetést, az ellenfele csak szépíteni tudott. A Somogy Sortja a találkozó végén nagy erővel támadott, de egyenlítésre nem futotta erejükből.

Polgármesteri Hivatal-Ferro-Alibi 5-2

Góllövő: Jónás 2, Halász 2, Kozicz, ill. Katona, Bunovácz.

A két gárdából szerveződött Ferro-Alibi még nem szokott össze, nem volt megfelelő a játékkapcsolat közöttük. Hiába támadtak többet, az ellenlábasa kontrákból szerzett gólokkal megkaparintották a három pontot.

A következő forduló (09.17-18.) párosítása:

Kedd: 18.45 Baté-Zsíroskönyér FC, 19.30 M-Car Bérautó, Mracskó Mihály, 20.15 Somogy Sportja All Stars- Cefre FC, 21.00 Meta Fitness, Interspájz

Szerda: 17.15 Matracvarázs-Rapamoto, 18.00 Ferro-Alibi-Nyár FC, 18.45 Lechler Auitófesték-Maker Autó, 19.30 Pomeg ABC-Liberi, 20.15 QLR PC Bontó-Polgármesteri Hivatal, 21.00 Ebola-Royal Fröccs

Címkék: kispálya, kaposvár, labdarúgás, sport