A holnapi Kaposvár-Zalaegerszeg mérkőzés után legalább egyik csapat megszerzi első NB I-es pontjait. Természetesen a zöld-fehérek azt szeretnék, ha mindhárom pont itthon maradnak, amire van is esély, tekintve, hogy tavaly oda-vissza megverték a zalaiakat. Ez viszont már más kávéház, ráadásul a kékek rengeteget erősödtek tavaly óta. Pogacsics Krisztián azok közé tartozik, akik zalaiként mutatkoztak be annak idején az élvonalban, neki duplán fontos a találkozó.

"A tavalyi szezonban is már nagyon vártam ezt a két mérkőzést, ott születtem, ott tanultam a futballt, sok élmény köt oda. Tudom, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz, de a szurkolók is már várják a jó szereplést, nekem félre kell tennem a szívemet és győzelemre kell játszani." - mondta Pogacsics.

A kaposváriak középpályása, Szakály Attila is játszott korábban Zalaegerszegen, mint ahogy Waltner Róbert és Aljosa Vojnovic is.

rákóczi edzőmeccs

"Igen, másképp várom én is ezt a mérkőzést. Most már ideje pontokat gyűjteni. Tavaly mindkétszer nyertünk, ráadásul jó játékkal, magabiztosan, reméljük, hogy sikerülni fog most is." - összegzett Szakály Attila.

A klub ezúttal tisztelegni szeretne korábbi játékosai előtt is, ezért a Kaposvári Rákóczi minden korábbi játékosát szeretettel várja a mérkőzésre. A vezetőség kérése, hogy a korábbi évek, évtizedek labdarúgói a mérkőzés napján, szombat délelőtt 10 óráig keressék a technikai vezetőt, Takács Róbertet, és a mérkőzés előtt a klubépület melletti hármas pénztárnál vehetik át az ingyenjegyeket. A mérkőzés szombaton 18 órakor kezdődik, és remélhetőleg megszületnek az első pontok a Rákóczi stadionban.

Címkék: előzetes, Zalaegerszeg, ZTE, rákóczi, sport, Kaposvár