A Mezőkövesd után a Ferencváros ellen játssza következő meccsét a Kaposvári Rákóczi FC. Nagy Krisztiánék szombaton a tavalyi bajnok ellen bizonyíthatnak.

- Ez a legjobban várt összecsapás az egész bajnokságban. Az ország legnépszerűbb csapata vár ránk, a legnagyobb szurkolótáborral. Alig várjuk, aki ezt nem várja, az inkább ne focizzon - nyilatkozta a mérkőzés előtt Nagy Krisztián.

A Fradinak ez lesz az első bajnokija, a korábbi meccseiket ugyanis elhalasztották a Bajnokok Ligája selejtezők miatt. Az FTC kedden a Dinamo Zagreb elleni hazai visszavágó után búcsúzott a BL-től, de az Európa Ligában a litván Suduva ellen még harcba száll majd az EL-csoportkörbe jutásért.

Ebből kifolyólag, feltehetően nem ugyanaz az a tizenegy fut majd ki a pályára a Rákóczi ellen, mint ami a Dinamo Zagreb ellen. A Fradi azonban akár két egyforma erősségű csapatot is ki tudna állítani, úgyhogy fel lesz adva a lecke Nagy Krisztiánéknak.

A Fradi elleni felkészülésnek volt egy lazább hangulatú része is, a Rákóczi játékosai ugyanis együtt nézték meg a csapat Dinamo Zagerb elelni Bl visszavágóját.

- Igazából egész héten készültünk belőlük, és a meccs után ki is elemeztük a játékukat. Nem egyszerű azért egy ilyen csapatnak a hibáit keresni, mert sokkal több pozitívum van a játékukban, bár most azért ahogy a hétközben kiestek a BL-ből, az sok hibájukra rávilágított - tette hozzá Ur László.

A Rákóczi védője szerint igyekeznek majd sokkal jobban játszani, mint az előző mérkőzésükön, amely nem csak azért volt csalódáskeltő a játékosok számára, mert nem sikerült legyőzniük hazai pályán a Mezőkövesdet, hanem mert a játékukkal sem voltak elégedettek.

A Ferencváros - Rákóczi mérkőzés szombaton 19:30-kor kezdődik a Groupama Arénában. A bajnokit élőben közvetíti majd az m4sport.hu.

Címkék: ferencváros, nb1, kaposvári rákóczi, sport