Egy fejezet lezárult Vajda Tamás életében. A kaposvári röplabdázó tizenöt év játék után felhagy az aktív sporttal, de a város és a sportág közeléből nem távolodik el a jövőben. Tamás az új szezont már az 1. MCM-Diamant Kaposvári Női RC Extraligás együttesének egyik másodedzőjeként kezdi.

vajda tamás

A 25 esztendős, két méter magas játékos a Fino együttesében centerként kapott lehetőséget, és egészen az ötszörös magyar bajnoki címig jutott el pályafutása során.

"Az aktív sportot a gerincsérülésem miatt hagytam abba, amire jelenleg nincs panasz, de sok gondolkodás után úgy döntöttem, hogy hosszú távon inkább az egészséget helyezem előtérbe. Nagyon örültem a női klub megkeresésének, és nem sokat gondolkodtam a döntésen. Évek óta szemtanúja vagyok a csapat fejlődésének, ami nagyon tetszik. A céljaim, hogy beilleszkedjek, és jól végezzem a munkám, továbbá, hogy a csapat jó eredményeket érjen el itthon és a nemzetközi porondon is, amire úgy gondolom minden esély meg is van" - nyilatkozta Vajda Tamás.

Sasa Nedeljkovc vezetőedző másik segítője, Böcz Dávid immár második szezonjára készül a Diamant-lányokkal, ezekben a napokban pedig a magyar női röplabda válogatott másodedzőként az olaszországi Universiádén tartózkodik. 

Címkék: másodedző, visszavonul, Vajda Tamás, diamant, röplabda, sport