Húsz fiatallal képviseltette magát a Kaposvári Röplabda Akadémia strandröplabda szakosztálya az elmúlt hétvégén, Kispesten megrendezett országos felnőtt, illetve utánpótlás tornán. 

A legjobb eredményt az U14-es fiúk között szereplő Tóth Ágoston és Szalaki Dominik érte el: a két fiatal három győzelemmel és egy vereséggel zárt.  A páros megverte az idei korosztályos ob-ezüstérmes fővárosi egységet is, és a szép teljesítmény összességében ezüstérmet ért. Ugyanebben a mezőnyben Csordás Bertalan és Simon Bence a negyedik, Sárközi Rudolf és Csonka Patrik pedig ötödik lett. Az U16-os korosztályú Garami Péter és Eördögh Bálint a 18 évesek között három vereséget könyvelhetett el, de indulásának köszönhetően ranglista-pontokkal gazdagodott.

strandröpi

A RÖAK két tapasztaltabb női párosa szombaton felnőtt B, vasárnap pedig felnőtt A kategóriás ranglista-versenyen próbált szerencsét. Rucz Réka és Vajda Virág mindkét viadalon nyert egy-egy meccset, ami azonban nem volt elég a nyolcba kerüléshez. Varga Edina és Balogh Boglárka sajnos győzelem nélkül fejezte be a hétvégét a népes mezőnyben. Ugyancsak a rutinszerzés jegyében utazott a fővárosba a kaposváriak négy U14-es korosztályú leány párosa: a Kovács Krisztina Jázmin, Szilágyi Réka, a Szita Luca, Zana Flóra, a Laczó Eszter, Nagy Liliána és a Ferencz Emese, Vida Eszter duó értékes mérkőzés-tapasztalatokat gyűjtött.

strandröpi

Lutter Liza és Szombathelyi Kitti tanítványai nem sokat pihenhetnek, a RÖAK ugyanis hétfőtől szerdáig országos utánpótlástornát rendez több korosztályban is a Virágfürdőben. A program minden nap 10 órakor kezdődik. 

Címkék: ezüst, röak, strandröplabda, sport