Az előző szezon zárása után több poszton is változik a Kaposvári KK játékosállománya. Ezzel együtt a csapat irányításában is történtek változások. Sztojan Ivkovics általános igazgatóként, míg Szőke Balázs edzőként tért vissza a csapathoz - írja a delfinek.hu

-  Folyamatosan dolgozunk a 2019/2020-as együttes kialakításán - nyilatkozta Puska Zoltán a csapatot működtető gazdasági társaság ügyvezetője. - Jómagam a jövőben a pénzügyi háttért, a feltételrendszer biztosításáért, valamint a törvényes működésért felelek a minél jobb szereplés érdekében. A csapat általános igazgatója Sztojan Ivkovics lett, aki a stratégiáért felel. Ő jelöli ki a célt, illetve felel azért az útért, amely – az elképzelései alapján – ahhoz vezet. Az együttes vezetőedzője Fekete Ádám marad. Egyik segítője továbbra is Filipovics Gordan lesz. Nagy örömünkre, immár edzőként visszatér Kaposvárra Szőke Balázs.

A Dombóvárról érkező szakember a 2001-es magyar bajnok, valamint a 2004-es bajnok és Magyar Kupa győztes együttesben játékosként szerepelt Kaposváron. Mostantól ő is Fekete Ádám munkáját segíti a felnőtteknél, valamint a Kaposvári Sportközpont és Sportiskolában a kadet korcsoportos csapatának edzője is lesz.

- A játékosokkal kapcsolatban szeretném elmondani, hogy a szerződésbontásokkal nem az volt a célunk, hogy nem akarunk versenyképes fizetést adni. Az eredményesség függvényében szeretnénk előre lépni ezen a téren is. Azért kellett mindezt megváltoztatni, mert az a rendszer, ami eddig volt, nem működőképes, illetve nem volt eredményes. Itt pedig ez a legfontosabb. Egy olyan struktúrát szeretnénk felépíteni, ami az eredményesség elérését segíti. Folyamatosan tárgyalunk a szerződésekről a játékosokkal. Már közel járunk a megállapodásokhoz. A jövő héten bejelentjük az első konkrétumokat ezzel kapcsolatban - tette hozzá Puska Zoltán.

Sztojan Ivkovics általános igazgatóként, Szőke Balázs edzőként tért vissza.
Sztojan Ivkovics általános igazgatóként, Szőke Balázs edzőként tért vissza.

A Kaposvári KK együttesétől egy valaki biztosan távozik. Harazin Tamás egy éves szereplés után az NB I./B csoportos MAFC csapatánál folytatja pályafutását.

Címkék: szőke balázs, sztojan ivkovics, kaposvári kk, sport