Reggel fél ötkor indult útnak a Toponári Tagiskola két rendkívül tehetséges tanulója: Kiss Péter és Kiss Bálint édesapjukkal és Varga Péter testnevelő-edzővel, hogy egy mindenki számára teljesen új terepen, a strandröplabda világában is kipróbálják tudásukat.

Eddig a RÖAK sárga csapat biztonságot adó kötelékében is remekül szerepeltek, és most a csapat támogatásával és a felkészülésben való teljes segítségnyújtásával, ketten képviselték Budapesten az Országos Strandröplabda Diákolimpia III. Korcsoportos Döntőjén a Toponári Tagiskolát. 6 csapat vett részt a döntőben. 5 meccset játszottak a fiúk és mind az öt alkalommal legyőzték ellenfelüket. Elképesztő játékukért méltán vehették át az aranyérmet, melyet óriási tisztelettel és szerénységgel fogadtak.

null

Az ikrek ezzel megszerezték Varga Péter edző összességében 24. magyar bajnoki, de élete első strandröplabda bajnoki címét.
 
A jövőben ismét egyben találkozhat mindenki a RÖAK sárga csapattal, akik május 30 és június 2 között Békéscsabán az országos diákolimpia III. korcsoportos röplabda döntőn kísérelnek meg ismét a dobogó legtetejére állni.

Címkék: diákolimpia, strandröplabda, kaposvár, sport