Új szereposztásban képzeli el a Fino Kaposvár férfi röplabdacsapatának szakmai vezetése a liberó posztot a következő szezonban. Értékelve az elmúlt két év teljesítményét az egyesület nem újít szerződést a poszton eddig szereplő Pápai Péterrel, ugyanakkor lehetőséget biztosít a saját nevelésű Kiss Máténak.

Pápai Péter kaposvári születésű, de csak két évvel ezelőtt mutatkozott be a kaposvári csapatban. Korábban játszott Dunaújvárosban, Sümegen, Kecskeméten, majd egy szezon erejéig Szlovákiában is kipróbálta magát. Időközben a válogatottban is bemutatkozott, illetve a Testnevelési Egyetemen is elkezdte tanulmányait.

Kiss Máté és Pápai Péter
Kiss Máté és Pápai Péter

Az egyesület szakmai vezetése a liberó poszt tekintetében mindenképpen számít Kiss Mátéra, aki elfogadta a következő évre vonatkozó ajánlatot, így biztosan a Fino Kaposvárban játszik a 2019/20-as szezonban.

Máté 2000-ben született és hat évesen kezdett röplabdázni. A 186 cm magas játékos 2016-ban mutatkozott be a felnőttek között a PTE-PEAC ellen, amikor az akkor első számú liberónak számító Deák Márk sérüléssel bajlódott.

Címkék: pápai péter, kiss máté, fino kaposvár, sport