Az ezüstös csapat tagjai: Bogáthy Bertalan (2007), Dóra Ábel (2007), Földi Hunor (2007), Friss Gergely (2007), Gál Bence (2006), Horváh Jenő (2007), Horváth Patrik (2007), Marosi Balázs (2007), Ripli Benedek (2007), Szabó Dániel (2007), Szabó Móric (2007), Weisz Csongor (2009).

Küldöndíjat kapott Dóra Ábel, a döntő legjobb kaposvári játékosa pedig Bogáthy Bertalan lett.

A kupáról a csapat edzője: Demeter András küldte el számunkra az alábbi tudósítást. Köszönjük, és persze gratulálunk!

Az idei utolsó mini versenyünk, az OMK döntőjére 17 csapat nevezését fogadta el a Magyar Röplabda Szövetség. A versenyre úgy érkeztünk, hogy játszani szeretnénk, és elvárás-nyomás nélkül hozzuk ki magunkból a legtöbbet, mivel a fiúk nagy része fiatalabb, és jó erőfelmérőnek ígérkezett a torna a jövő évi OMB tekintetében. Személyesen azt a célt fogalmaztam meg a torna előtt, hogy nem szeretnék utolsók. Tudtuk, hogy az első mérkőzésünk lehet a legnehezebb, és el is döntheti a további sorsunkat. A MAFC gárdája veretlenül nyerte az idei II. osztályú OMB-t, így egy komoly skalpot sikerült begyűjtenünk ellenük (pár játékos hiányzott a csapatukból, de az érdemet ez nem csorbítja!). A torna további részében magabiztosan meneteltünk a döntő felé, ahol az idén az I. osztályban résztvevő DSE I. várt ránk.

A mérkőzés végig nagyon izgalmasan alakult. 1:1 után 6:9 után mi kerültünk előnybe, és 14:11-nél mérkőzés labdáink is voltak. Sajnos nem sikerült befejezni a mérkőzést, de úgy érzem, hogy egy győzelemmel felérő vereséget szenvedtünk a nálunk fizikailag erősebb DSE-től.

Összességében nézve nagyon büszke vagyok a fiúkra, és pozitív érzéssel kezdjük majd a nyári szünetet. Küzdeni tudásból, és sportosságból jelesre vizsgáztak a srácok, és szép jövő előtt áll ez a korosztály is a Kaposvári Röplabda Akadémia égisze alatt.

Ezúton szeretném megköszönni az Akadémia vezetőségének, segítőinek az egész éves támogatást, valamint a szülőknek, akik végig maximálisan partnerek voltak minden esetben és rengeteget segítettek az év folyamán és az OMK döntő napján is!

Csoportmérkőzések:
RÖAK Kaposvár– MAFC-BME 2:0 (15, 14)
RÖAK Kaposvár– Tomajmonostora 2:0 (13, 11)

Elődöntő csoportkör:
RÖAK Kaposvár – MEAFC-Miskolc 2:0 (18, 23)
RÖAK Kaposvár – VRCK Kazincbarcika 2:1 (7, -14, 10)

Döntő:
RÖAK Kaposvár – DSE Röplabda Akadémia I. 1:2 (-21, 17, -14)

Címkék: mini, RÖAK, fiú, röplabda, sport