Mondhatni az utolsó simításokat végezték péntek délelőtt az 51. Csik Ferenc Úszó Emlékverseny előtt. Az idei viadalnak teszt jelleggel a város új 50 méteres versenyuszodája ad majd otthont.

A megmérettetésre pedig csaknem 500-an neveztek idén.

- Nagyon fontos számunkra ez a verseny, hiszen nagy hagyományokkal rendelkezik. A verseny előkészületeivel jól haladunk, minden megbízott csoportnak a vezetője arról számolt be, hogy minden egyes feladatkörrel végeztünk. Apró simítások vannak vissza, például az uszoda feldíszítése de nemsokára minden készen áll arra, hogy egy nagyszerű versenyt rendezzünk - tette hozzá Virovecz Richárd, a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola Úszó Szakosztályának vezetője.

null

Az emlékverseny idei névadója a kaposvári Videoton lesz. Pálca Levente, a vállalat vezetője a péntek délelőtti sajtótájékoztatón elmondta: a cég számára mindig is fontos volt a sport, valamint az egészséges életmód támogatása.

null

Az 51. Csik Ferenc Úszó Emlékversenyen két nap alatt több mint 1200 rajt vár majd a résztvevőkre. A mezőnyben ott lesz a világbajnoki bronzérmes Németh Nándor, aki címvédésre készül 100 méteres gyorsúszásban. De idén is megrendezésre kerül a kaposvári munkahelyek váltóbajnoksága.

Címkék: csik ferenc emlékverseny, videoton, kaposvár, úszás, sport