Továbbra is őrzi második pozícióját a Kaposvári Rákóczi labdarúgócsapata az NB II-ben. Ez egyben feljutást is jelentene a zöld-fehéreknek a szezon végén. Waltner Róberték ugyanakkor egyelőre a következő, Vác elleni mérkőzésre összpontosítanak.

"Ugyanúgy készülünk erre a mérkőzésre is, mint az összes többire. Egy hét alatt ez lesz a harmadik meccsünk, ami nagyon megterhelő, úgyhogy nagyon sok múlik itt a motiváción meg a regeneráción. Remélem a rotálás be fog jönni, és nagyon remélem, hogy hazai pályán itthon fogjuk tartani a hárompontot." - mondta el a vezetőedző, Waltner Róbert.

A kaposváriak november közepén 0-0-ás döntetlent játszottak ellenfelükkel. Fodorék viszont ezúttal nem szeretnének hibázni.

"Igazából egy stabil, jó csapatnak mondható, középcsapatnak. Mi a saját játékunkkal szeretnénk foglalkozni és ha mi azt tudjuk játszani, ami bennünk van és amit az edző is szeretne kihozni belőlünk, akkor én úgy gondolom, hogy egyébként is a győzelemért szállunk harcba." - tette hozzá Fodor Marcell a Kaposvári Rákóczi FC játékosa.

A Rákóczi vezetőedzője szerint csapata továbbra is erőn felül teljesít a bajnokságban. Szurkolóik támogatásával pedig a hőn áhított feljutás is kivívhatja a társaság. A kaposváriak négypontos előnnyel várhatják a bajnokság hajráját, így egy esetleges újabb siker sokat érhetne még Rajcziéknak. A Rákóczi - Vác bajnoki vasárnap 17 órakor kezdődik a Pécsi utcai stadionban.

Címkék: vác, labdarúgás, rákóczi, kaposvár, sport