Jól kezdte a mérkőzést A Rákóczi, hiszen az első perctől kezdve ráerőltette akaratát a balmazújvárosiakra. Igaz, az első kaput eltaláló lövés a hazaiak nevéhez fűződik, de Pongrácz Viktor kísérletét könnyedén fogta Bonnyai Márk. A Kaposvár a 16. percben vette be az ellenfél kapuját: Nagy Krisztián középre fejelt labdájából Ádám Martin egy kapáslövéssel növelte tovább góljai számát.

A fordulást követően Ternován Patrik távoli szabadrúgása csattant a felső lécen, Bonnyai Márk rajta volt a lövésen, így minden bizonnyal nem született volna gól a lövésből. Egy perccel később a csereként beállt Nagy Richárd próbálkozott egy kísértetiesen hasonló szabadrúgással, mint a Tiszakécske ellen. Abból gól lett, ezúttal viszont résen volt Verpecz István és lehúzta a labdát.

A következő Nagy Richárd pontrúgásból kis híján megduplázta előnyét együttesünk, de Hadaró Valentin fejese, ha kevéssel is, de célt tévesztett. Ami késett nem múlott, a következő Nagy Richárd szöglet után Patvaros Zsolt hátáról került a kapuba a labda, s ezzel a találattal eldőlt a három pont sorsa. Bár próbálkoztak a hazaiak, Patvaros Zsolt lövése jelentette a legnagyobb veszélyt, de Bonnyai Márknak sikerült védenie.

A Rákóczi a megszerzett három pontnak, és a Vasas vereségének köszönhetően megerősítette második helyét a tabellán.

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő–Kaposvári Rákóczi FC 0–2 (0–1)
Balmazújvárosi Városi Stadion, 450 néző. V.: Farkas N. (Szert, Márkus T.).

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő: Verpecz – Kovács N., Papucsek, Bora, Király Á. – Domokos, Patvaros, Pongrácz (Óvári, 70. p.) – Ternován, Berki (Zádori, 73. p.), Kóródi (Fekete Á., 73. p.). Vezetőedző: Toni Golem.

Kaposvári Rákóczi FC: Bonnyai – Vachtler, Ur, Fodor M., Hadaró – Szakály A., Godzsajev-Telmán (Nagy R., a szünetben) – Beliczky (Bíró D., 69. p.), Nagy K. (Nagy J., 72. p.), Tömösvári – Ádám M. Vezetőedző: Waltner Róbert.

Gólszerzők: Ádám (16. p.), Patvaros (68. p. – öngól).

Sárga lap: Domokos (78. p.), Papucsek (81. p.), Óvári (88. p.), illetve Szakály A. (25. p.), Nagy J. (78. p.), Ádám M. (80. p.), Ur (92. p.).

Címkék: Balmazújváros, győzelem, labdarúgás, Rákóczi, sport