Az első találkozón a Zsíroskönyér egygólos győzelmet aratott a Baté felett, így továbbra is vezetik a tabellát. Ezután a SIM-Team lépett pályára a Nyár FC ellenében és magabiztosan meg is nyerték a mérkőzést. A Lechler Autófesték és a SOM-Plast összecsapásán is sok gól született, az utóbbi csapat győzött nagy fölénnyel. Nagy küzdelem és szoros eredmény jellemezte Mracskó-QLR meccset, egygólos győzelmet hozott a nap utolsó mérkőzése. A Rapamoto nem tudott kiállni a fordulóban, így a Cefre játék nélkül jutott a pontokhoz.

Fürge Nyuszi Focivilág Kupa - A csoport eredményei:

Zsíroskönyér FC-Baté SE 5-4
Góllövő: Szalai 3, Rákosa, Ceglédi, ill. Tóth 2, Pápai, Nagy

A becsületesen küzdő Baté SE megnehezítette a listavezető dolgát. Ehhez kellett, hogy a Zsíroskönyér 5-2 után kiengedett, ezzel felhozta ellenfelét. Végül azonban egy gólt meg tudtak őrizni előnyükből.

Nyár FC-SIM-Team 2-12
Góllövő: Kordé, Pintér, ill. Tabi 3, Zalivadnij 3, Simon M, Simon R, Károli, Szilvai, 2 öngól.

A mérkőzés egészében a SIM-Team csapatának akarta érvényesült, a Nyár FC kevés ellenállást tanúsított. A győzelem nem forgott veszélyben, gólkülönbség-javítást hajtottak végre.

Lechler Autófesték-Som-Plast Kft 1-10
Góllövő: Kéki, ill. Kuti 5, Fila G 2, Buzsáki 2, Neubauer.

Paprikás hangulatú mérkőzést vívott egymással a két alakulat. Páros kiállítás is tarkította a találkozót, melyen egyértelmű fölényben játszott a Som-Plast, magabiztosan gyűjtötte be a három bajnoki pontot.

Mracskó Mihály-QLR PC Bontó 1-2
Góllövők: Golita, ill. Imre, Varga.

A QLR ragadta magához a kezdeményezést, kétszer is vezetést szerzett az első félidőben. Mindkét oldalon sok helyzet kimaradt, a második játékrészben már nem találtak be a csapatok.

Rapamoto-Cefre 0-3
Játék nélkül.

A következő forduló (04.15.) párosítása:

17.45.: Baté SE-QLR PC Bontó

18.30.: Cefre-Nyár FC

19.15.: Zsíroskönyér FC-Rapamoto

20.00.: SOM-Plast Kft-Mracskó Mihály

20.45.: SIM-Team-Lechler Autófesték

Címkék: labdarúgó, kispálya, bajnokság, sport