A 11. fordulót játszották a bajnokság C csoportjában a csütörtöki játéknapon. A Bull-Car két góllal verte az Interspájz csapatát az első találkozón. Az Ebola és a Két Testvér Pizzéria egygólos mérkőzést játszott egymással, az összecsapást eldöntő találatot az Ebola szerezte. A Pomeg ABC nagy különbséggel verte a Royal Fröccs csapatát, megerősítve ezzel a második helyét a táblázaton.

Szoros meccsen nyert a KaSZa SE a Hivatal csapata ellenében, eggyel többet rúgtak vetélytársuknál. A Kuvaszok gárdája visszalépett a bajnokságból, így a soron következő meccseinek pontjait a leendő ellenfelei kapják meg játék nélkül. 

Bull-Car Autókereskedés-Interspájz 5-3
Góllövő: Kalina 2, Ferencz 2, Gazder, ill. Széphelyi 2, Boros.
A Bull-Car a mérkőzés első négy percében már 3-0-ra vezetett, ezt még félidőre kiegyenlítette az ellenfele. A második játékrészben ismét vezetést szereztek, két góllal elmentek, amire az Interspájznak már nem volt válasza.

Két Testvér Pizzéria-Ebola 0-1
Góllövő: Vodicska B.
Feszült hangulatú, hajtós találkozót hozott a nap rangadója, melyet a 2. félidő közepén egy távolról szerzett lövéssel nyert meg a listavezető. A játék képe alapján a döntetlen igazságosabb lett volna.

Royal Fröccs-Pomeg ABC 2-12
Góllövő: Mayer Balázs, Bíró, ill. Vadas 6, Jovánczai 2, Tóth N 2, Tóth M, Dervalics.
Gólfesztivált rendezett csütörtök este a Pomeg alakulata, egytucatszor vette be ellenfele kapuját. Szép játékkal, formás támadásokkal abszolválták a találkozót.

Polgármesteri Hivatal-KaSZa SE 1-2
Góllövő: Kozicz, ill. Halász 2.
A mezőnyben egyenrangú csapatnak bizonyult a Polgármesteri Hivatal. Kiegyenlített játék folyt a műfüvön, a KaSZa eggyel többet értékesített helyzeteiből, így övék lett a három pont.

Címkék: Maker Autó Kupa, kispálya, labdarúgás, sport