Pénteken rajtol az egyik fél második sikeréig tartó negyeddöntő a férfi röplabda-bajnokságban. A Fino együttese az alapszakasz negyedik helyét szerezte meg, így az ötödik helyezett MAFC-BME gárdájával küzd majd a továbbjutásért. A kaposváriak hazai környezetben kezdenek, 18.30 órakor a városi sportcsarnokban.

A két csapat igazán jól megismerhette egymást az elmúlt időszakban, ugyanis előbb a fővárosban, egy héttel ezelőtt pedig a somogyi megyeszékhelyen néztek egymással farkasszemet. A Fino a budapesti meccsen meglepetésre 3:2-re kikapott, saját otthonában aztán visszavágott riválisának. A negyeddöntőben egyértelmű a cél: továbblépni az elődöntőbe, és csatázni a címvédő Kazincbarcikával a fináléért.

"Jó hangulatban készülünk, és úgy érezzük, folyamatosan javul a formánk, mérkőzésről mérkőzésre egyre jobbak vagyunk. A MAFC ellen a legutóbbi mérkőzésen az volt a fontos, hogy nyerjünk, és feledtessük az elmúlt időszak rosszabb szériáját. Bízom benne, hogy két mérkőzés elég lesz ahhoz, hogy bejussunk az elődöntőbe. Felkészültünk a párharcra!" - fogalmazott a kaposváriak válogatott ütője, Bozóki Bence.

A másik negyeddöntőben a Kecskemét a Debrecennel küzd majd, a Vegyész és a Pénzügyőr a páholyból figyeli majd a fejleményeket.

A mérkőzést ezúttal is élőben közvetítjük!

Fino Kaposvár - MAFC-BME

A férfi röplabda Extraliga negyeddöntőjének első felvonása.

Címkék: negyeddöntő, Fino, bajnokság, sport, Kaposvár