Nincs megállás: szerdán már az Extraliga-kvalifikáció negyedik mérkőzése vár az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem női röplabdacsapatára. Sasa Nedeljkovic együttese 19 órakor a Hungast-Haladás otthonában lép pályára Szombathelyen, és az MTK elleni fővárosi vereség után szeretne javítani.

Nem könnyű a somogyi lányok sorsolása, ugyanis a Jászberény elleni hazai derbi után három idegenbeli összecsapás került be a programjukba, és a balatonfüredi sikeres túra, valamint az MTK elleni, némileg váratlan fiaskó után a szombathelyi csarnokban sem lesz könnyű a csapat dolga.

A vasiak tavaly, éppen a kaposváriak elleni osztályozó megnyerésével jutottak fel az elit mezőnybe, ahol aztán nem sok babér termett nekik, ugyanis a 20 meccsükből 19-et elbuktak.

Az idegenlégiósok egész sorát foglalkoztató szombathelyiek célja az Extraliga-tagság megőrzése, és a Budaörs, illetve a Balatonfüred elleni sikerrel nagy lépést tettek ebbe az irányba.

null

A Diamant 23, sikerrel megvívott bajnoki találkozó után vesztette el veretlenségét, és volt olyan vélemény, miszerint jókor jött ez az eredmény, és a folytatásban talán újra sikerül majd újra azt a határozott, harcos játékot nyújtani, ami elengedhetetlen a győzelmekhez.

Nedeljkovic edző a hét elején rendezte a sorokat, és újra kiemelte: senkit nem szabad fél vállról venni ebben a mezőnyben. A Haladás játékát sikerült kielemezni, a stáb megtekintette a vasiak balatonfüredi mérkőzését is. A terv pedig egyértelmű: jó eredmény elérése Szombathelyen is.

Címkék: szombathely, 1.mcm-diamant kaposvári egyetem, röplabda, sport