Az éllovas Zsíroskönyér megnyerte a rangadót a második helyen álló SOM-Plast ellenében, így öt pontra növelte előnyét. Jó iramú, színvonalas mérkőzést produkált a két társaság. Nyert a játéknapon a Mracskó és a QLR PC Bontó gárdája, valamint a Baté is megszerezte második győzelmét. Egy találkozót későbbi időpontra halasztottak.

Fürge Nyuszi Focivilág Kupa – A csoport eredményei:

Lechler Autófesték- Baté SE 3-5

Góllövő: Kéki 2, Huzmi, ill. Nagy, Pápai, Tölgyesi, Tóth, Guzmics.

Egyenlő erők küzdelmét láthattuk a forduló első mérkőzésén. A helyzeteit jobban kihasználó csapat nyerte meg a találkozót, ezzel megszerezte a három bajnoki pontot.

Mracskó Mihály- Nyár FC 7-3

Góllövő: Gall 5, Kovács 2, ill. Pintér 2, Szente B.

Végig a Mracskó gárdája uralta az összecsapást, a vezetés mindig náluk volt, az ellenfél csak futott az eredmény után. Megérdemelt győzelem született Gall Norbert öt találatának köszönhetően.

SIM-Team-Cefre - Elhalasztva

Som-Plast Kft-Zsíroskönyér FC 1-2

Góllövők: Kovács, ill. Bathó, Szalai.

Nagy iramú, hajtós találkozót hozott a nap rangadója. A Zsíroskönyér szerzett vezetést, melyet az ellenlábasa még az első játékrészben kiegyenlített. A későbbiekben egy szerencsés góllal ismét vezettek, és zárt védekezésükkel megőrizték előnyüket. A SOM-Plast csapata kisbüntetőt hibázott.

QLR PC Bontó-Rapamoto 6-2

Góllövők: Varga 3, Szabó 2, Horváth, ill. Parragh, Szőke Z.

Sportszerű találkozót láthattunk, ahol a QLR PC Bontó győzelme egy percig sem forgott veszélyben. Magabiztos játékukkal kerekedtek ellenfelük fölé.

A következő forduló (04.01.) párosítása: 17.45 Lechler Autófesték-Mracskó Mihály, 18.30 Zsíroskönyér FC-SIM-Team, 19.15 Cefre-Baté SE, 20.00 Rapamoto-SOM-Plast Kft, 20.45Nyár FC-QLR PC Bontó.

Címkék: zsíróskönyér, a csoport, kispályás labdarúgás, sport