Gólokkal és kiállításokkal kezdődött a KVK – PVSK szomszédvári rangadó. Csacsovszky Erik találatára Berta József válaszolt, majd Csacsovszky Alex és Vindisch Ferenc szállt ki cserés kiállítással.

Berta József büntetőjével már a kaposváriak vezettek, de a Pécs még az első negyedben fordítani tudott.

A második felvonás elején kétgólosra nőtt a két csapat közötti különbség, Nikola Giga azonban a félidő előtt ismét felhozta a hazaikat. A gólok előtt újabb cserés kiállításokat láthatott a publikum: Berta József mellett Csacsovszky Erik számára is véget ért a meccs.

Varga Zsolt távoli lövésével egyenlített a KVK a harmadik felvonás elején, majd beerősítettek a vendégek és szép lassan elléptek hárommal.

Nikola Giga emberelőnyős góljával indult a záróakkord, a másik oldalon pedig Nemes Balázs próbálta feltartóztatni a pécsieket. Egy perccel a vége előtt Tóth Kristóf volt eredményes, majd egy elrontott vendég támadás után a somogyiak az egyenlítésért támadhattak.

Telegdy András harcolt ki egy kiállítást, majd 12 másodperccel a vége előtt Juhász-Szelei Norbert egyenlített.

A pécsiek újabb gólt már nem tudtak szerezni, így a kaposváriak győzelemmel felérő döntetlent könyvelhettek el a PVSK ellen.

Idősebb Berta József, vezetőedző, Kaposvári VK: A mérkőzés előtt aláírtam volna a döntetlent. Közönségszórakoztató találkozó volt, annak ellenére, hogy szakmailag rengeteget hibázott mindkét csapat. A végleg cserés kiállítások miatt átrendeződtek az együttesek, de szerencsére mi jöttünk ki jobban a mérkőzés végéből. Ebben az évben először sikerült hátrányból felállnunk.

Lukács Gergely, vezetőedző, Pécsi VSK: Olyan helyzetből mentett pontot a Kaposvár, amely kevés csapatnak sikerült volna. Őrült mérkőzés volt, a harmadik, negyedben uraltuk a meccset, megvolt az előnyünk, de az utolsó etapban, amikor pontot tehettünk volna a győzelemre sokat hibáztunk és elbizonytalanodtunk. A Kaposvár pedig mindent egy lapra feltéve rohamozott és sikerült pontot mentenie.

E.ON Férfi Vízilabda OB I Középszakasz – Alsóház 5. Forduló

Kaposvári VK – Pécsi VSK 11-11 (2-3, 3-3, 3-5, 3-0)

Gólszerzők: Juhász-Szelei 3, Berta, Giga 2-2, Varga II. Zs., Tóth K., Kovács O., Pataki, ill. Zerinváry, Rakonjac 3-3, Csaba M. 2, Csacsovszky E., Chilkó, Gál D.

Nézzék vissza a mérkőzést teljes egészében!

Kaposvári VK - Pécsi VSK 11-11

Uploaded by KaposPont on 2019-03-23.

Címkék: kaposvári vk, pécs, ob1, sport