A szerdai napon elkezdődtek a küzdelmek a kispályás bajnokság B csoportjában is, mind a tíz gárda pályára lépett a játéknapon. A tabella dobogósai megszerezték a három pontot, így az élen a helyzet nem változott. Ezen kívül a Meta Fitness is diadalmaskodott ellenfele felett, akik az Orci SC legényei voltak. A nap utolsó mérkőzése döntetlenül ért véget, az Orci Feed és a Matracvarázs játszott 3-3-at egymással.

Két Testvér Pizzéria Kupa – B csoport eredményei:

Meta Fitness-Orci SC 4-3

Góllövő: Szabó N, Szabó L, Kimpf, Egyed, ill. Tulok 2, Hazay

A tartalékosan, csere nélkül felálló Orci csapat kis különbségű vereséget szenvedett a nap első mérkőzésén. Végig a Meta Fitness uralta a találkozót, megérdemelten szerezték meg a három bajnoki pontot.

SZKVÖRT FC-Bárány Fogadó 1-3

Góllövő: Tóth B, ill. Püspök, Kőszegi, Cser.

A lelkes fiatalokból álló SZKVÖRT szerezte meg a vezetést a találkozón, ha nehezen is, de a Bárány végül is a maga javára fordította az állást, és kétgólos győzelmet aratott.

Ferro-M-Car Bérautó 1-3

Góllövő: Ágoston B, ill. Kovács, Cséplő, Magyar L.

A csere nélkül játszó Ferro csak ideig-óráig tudott egyenrangú ellenfele lenni az M-Carnak. Jobb erőnlétének és meggyőző játékának köszönhetően nyert a listavezető ezen az összecsapáson.

Somogy Sportja All Stars-Alibi FC 4-5

Góllövők: Márton 2, Krakter, Balogh, ill. Major 3, Fónai 2.

Már 3-1-re vezetett az Alibi alakulata, de kicsit elkönnyelműsködték a találkozót és az ellenfél egyenlített. Végül azonban az utolsó másodpercben elért góljuknak köszönhetően megszerezték a három pontot.

Orci Feed-Matracvarázs 3-3

Góllövők: Kelemen, Harnos, Komjáti, ill. Rohrer Z, Lovász, Major.

Változatos, lüktető játékot hozott a nap utolsó mérkőzése, melyen felváltva forogtak veszélyben a kapuk. A végén pontosztozkodás történt és igazságos eredmény született.

 

A következő forduló (03.27.) párosítása: 17.15 Alibi FC-Meta Fitness, 18.00 Bárány Fogadó- Ferro, 18.45 Matracvarázs-SZKVÖRT FC, 19.30 M-Car Bérautó-Somogy Sportja All Stars 20.15 Orci SC-Orci Feed.

Címkék: kispályás, kaposvár, labdarúgás, sport