Zsinórban három idegenbeli mérkőzést játszott az elmúlt napokban a Fino Kaposvár férfi röplabdacsapata, győzelemnek azonban nem örülhettek a somogyiak. A Kecskemét és a Kazincbarcika elleni vereség benne volt a pakliban, a MAFC elleni azonban mély nyomott hagyott Keen Cameronékban.

A somogyiak ráadásul pénteken épp a MAFC ellen zárják az alapszakaszt. Ráadásul utána a bajnoki negyeddöntőben is a fővárosiak várnak majd a Demeter-legénységre.

- A legutóbbi meccsből kiindulva biztos vagyok benne, hogy picit nyögvenyelősen fog indulni ez is. Sajnos nem úgy játszunk, ahogy tudunk, viszont azért bízok a kaposvári sikerben, nem leírva a MAFC-ot. Ezt az akadályt most meg kell lépnünk - tette hozzá Keen Cameron, a Fino Kaposvár feladója.

A Diamant-lányok viszont valósággal szárnyalnak. Az alapszakaszt követően az Extraliga-kvalifikációt is remekül kezdték. Előbb a Jászberényt, majd a Balatonfüredet győzték le. Miklai Zsanették pénteken a második helyen álló MTK otthonában folytathatják a győzelmi sorozatukat.

- Ők egy pontot veszítettek a Budaörs ellen, szerintem nekik be kell hozniuk azt az egy pontot, hiszen simán kellett volna nyerniük. Ez az Extraliga-kvalifikáció teljesen más, itt mindenki győzni szeretne, úgyhogy mindenféleképpen egy harcos, kemény mérkőzésre számítok - mondta a mérkőzésről Miklai Zsanett, az 1.MCM-Diamant Kaposvári Egyetem csapatkapitánya.

A Fino Kaposvár - MAFC-BME bajnoki pénteken 18 óra 30 perckor kezdődik a városi sportcsarnokban, míg a Diamant-lányok 18 órától lépnek pályára az MTK otthonában. Előbbi összecsapást élőben közvetítjük majd a KaposPonton!

Címkék: fino kaposvár, 1.mcm-diamant kaposvári egyetem, röplabda, sport