Nem indult jól a középszakasz a Kaposvári Vízilabda Klub OB I-es csapatának, pedig a somogyiak mindhárom mérkőzésükön közel jártak a pontszerzéshez. Az egy negyednyi rövidzárlat azonban sokba került ezidáig. Ezen változtatnák most a csapat tagjai a KSI ellen - írja a Kapospolo.hu.

Nehéz meccsre számítunk, mivel finoman szólva sem vagyunk jó formában. Az elmúlt mérkőzéseken rendre az utolsó negyedben buktuk el a pontokat. Ezen mindenképpen szeretnénk változtatni és természetesen győzelemre készülünk – nyilatkozta a hétvégi bajnoki előtt Dobos Dávid.

A KVK egyik leggólerősebb játékosa szerint fizikálisan rendben vannak, a fejekben ugyanakkor rendet kell tenniük. Ez lehet ugyanis a győzelem kulcsa az eddig pont nélkül álló fővárosiak ellen.

Láttuk egy-két meccsüket, egy fiatal, lelkes csapat vár ránk. Túl sok felnőttkorú játékosuk nincs is, dinamikus vízilabdát játszanak. Lebecsülni természetesen nem szabad őket, de a rutin a mi oldalunkon van és itthon szeretnénk tartani a bajnoki pontokat – tette hozzá Dobos Dávid

A Kaposvári VK – KSI bajnoki szombaton 16 órakor kezdődik a Virágfürdőben. A mérkőzést a Fodor Rajmund – ifj. Kenéz György kettős dirigálja majd. Szurkoljunk minél többen a fiúknak!

Címkék: ksi, kaposvári vízilabda klub, ob1, sport