A szerda esti eseményen a szimpatizánsok Puska Zoltán ügyvezetőtől, Fekete Ádám vezetőedzőtől, Hendlein Roland csapatkapitánytól és Kaposvár nem rég kinevezett sporttanácsadójától, Ivkovics Sztojantól kérdezhettek.

Ivkovics - aki a KKK-val játékosként kétszer nyert bajnokságot, egyszer pedig kupát - elmondta, hogy az a céljuk, hogy a jövőben újra éremesélyes csapat legyen a Kaposvári KK. A szakember elmondta azt is: ha ő marad a szövetségi kapitány, akkor biztosan pályára lép majd a magyar férfi kosárlabda-válogatott az új Kaposvár Arénában. Az új sportlétesítményt egyébként az ankét után a szurkolók is bejárhatták.

kkk ankét

Ivkovics Sztojan beszámolt arról is, hogy ellátogatott a Kaposvári Sportközpont és Sportiskolába is szerdán, ahol valamennyi szakosztály edzőjével találkozott, és kiemelte, hogy amiben tud, nekik is segít majd tanácsaival.

"Én is nagyon boldog vagyok, hogy a városba jöttem. Nem csak az eredmények és a szép évek miatt, hanem mert itt született a fiam is. Nem szakadt meg a kapcsolat köztem meg a város között az évek során. December végén a polgármester úr megkeresett, és január elsejétől elkezdtünk a sportban még nagyobb elánnal dolgozni, mert eddig is működött a kaposvári sport nélkülem, de próbáltunk tenni bele egy kicsi pluszt." - mondta el a sporttanácsadó.

Címkék: Sztojan Ivkovics, szurkoló, ankét, Kaposvári KK, kosárlabda, sport