Pécsen kezdődött a középszakasz a Kaposvári Vízilabda Klub OB I-es csapatának. A Berta-legénység sokáig jól tartotta magát a felsőházról kicsivel lemaradó PVSK otthonában, hiszen a félidőben csak egy gólt volt a két csapat közötti különbség - írja a kapospolo.hu.

A második negyedet ráadásul 2-1-re a somogyiak nyerték Juhász-Szelei Norbert és ifj. Berta József találataival.

A 4-3-as első félidő után sem záporoztak a gólok, mindkét kapus remekül tette a dolgát. A hazaiak azonban valamivel pontosabban céloztak, így végül 7-4-es vereséggel kezdte a középszakaszt a kaposvári csapat.

Folytatás szerdán hazai környezetben az AVUS Szombathely ellen.

Lukács Gergely, vezetőedző, PVSK:A Pécs-Kaposvár rangadót más mérkőzéssel nem lehet összehasonlítani. Ma is egy igazi csemege volt, ahol a nézők remekül szórakozhattak. Gratulálok mindkét csapatnak, mert hatalmas energiát tettek bele ebbe a meccsbe. Egy hajszállal lemaradtunk a felsőházról, és ezért csalódottan készültünk erre a mérkőzésre. Így kezdeni nem egyszerű az alsóházi összecsapásokat, ezért is van nagy jelentősége a mai győzelmünknek. Kiválóan védekeztünk és fegyelmezetten játszottunk, Józsa Ottó pedig parádésan védett. Kicsit pihenünk, szerdán az UVSE csapatát fogadjuk.

Berta József, vezetőedző, Kaposvári VK: Végig pariban voltunk a Péccsel, ha a végén belőttük volna a helyzeteinket, akkor szorosabb is lehetett volna a hajrá. Nehéz meccs volt, a játékvezetők most is engedték a kemény játékot, de egy Pécs-Kaposvár rangadó az nyilván ilyen. Gratulálok a hazaiaknak.

 

Kaposvári Vízilabda Klub

Négyszer vettük be a Pécs kapuját.

Címkék: pécs, kvk, vízilabda, sport