"Nehéz meccseken vagyunk túl és további nehéz mérkőzések várnak ránk. A Pénzügyőr ellen hiába kezdtünk jól az első és a második szettben, végül nem sikerült pontot szereznünk. Soros ellenfelünk, a Kazincbarcika az egyik legjobb játékosállománnyal rendelkező együttes a magyar mezőnyben. Véget ért számukra a Közép-európai Liga, sok meccsük volt az elmúlt hónapokban, kevés edzéssel, most viszont már úgy tudnak készülni a rájuk váró rangadókra, ahogy kell. Én bízom benne, hogy hazai pályán jó mérkőzést vívunk velük és győzünk a végén" - fogalmazott Demeter György vezetőedző.

"Úgy érzem, hullámvölgyben vagyunk. A Pénzügyőr ellen nem sikerült megvalósítani, amit elterveztünk. Úgy gondolom, hogy ha a fővárosiak nagyobb elelnállásba ütköztek volna, máshogy alakult volna az a találkozó. Bízom benne, hogy a rossz sorozatunk minél előbb megszakad, akár már szerdán. A Vegyészt sokan már temették, de ők legalább kétszer annyi meccset játszottak, mint a többi csapat. A szakmai stáb és a játékosállomány a garancia arra, hogy amikor kell, a lehető legjobb teljesítményt nyújtják majd. Nehéz mérkőzésre számítok; egyrészt, mert a Barcika jó csapat, másrészt, mert gödörben vagyunk" - jelentette ki a Fino játékosa, ifjabb Nagy Péter.

A Vegyész 9 ponttal a második, a Fino pedig 6 ponttal a negyedik a tabellán. A kaposváriak számítanak szurkolóik támogatására a szerda esti rangadón.

Címkék: Kazincbarcika, Fino, Kaposvár, sport