A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai az M7-es autópálya Somogy megyei szakaszán tartottak ellenőrzéseket, eközben egy román kisbuszt is megállítottak.

A NAV munkatársai az utánfutó ellenőrzéskor kartondobozokban nagy mennyiségű cigarettát találtak, ezért a pénzügyőrök értesítették a NAV pénzügyi nyomozóit. A kisbusz átvizsgálását a ságvári szolgálati helyen folytatták Boo, a kábítószer- és cigarettakereső kutya segítségével.

A NAV munkatársai az ellenőrzés eredményeként 484 karton adózatlan cigarettát találtak, amelyet a pénzügyi nyomozók lefoglaltak. A füstölnivaló értéke megközelítőleg ötmillió forint.

A pénzügyőrök költségvetési csalás elkövetésének gyanúja miatt feljelentést tettek, valamint hatmillió forint jövedéki bírságot is kiszabtak. A kiszabott bírság megfizetésének biztosítására a gépjárművet és az utánfutót lefoglalták. 

Nemzeti Adó- és Vámhivatal

Ötmillió forint értékű cigit találtak Booval a pénzügyőrök Munkatársaink az M7-es autópálya Somogy megyei szakaszán tartottak ellenőrzéseket. Egy román utánfutós kisbuszban mintegy ötmillió forint...

Címkék: zárjegy, Boo, cigaretta, pénzügyőr, adó, kutya, sport