A maratoni hosszúságú alapszakasz utolsó hazai mérkőzésére készül az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem NB I-es női röplabdacsapata. A 19 forduló után is veretlenül listavezető együttes pénteken 18 órakor a sereghajtó TFSE gárdáját látja vendégül a városi sportcsarnokban, és szeretné megszerezni 20. győzelmét.

Továbbra is hibátlanok a Diamant-lányok a bajnokságban, ugyanis eddigi 19 bajnoki mérkőzésüket egyaránt megnyerték az NB I-ben. A kaposváriak három fordulóval az alapszakasz vége előtt már bebiztosították elsőségüket, de még ezután sem vettek vissza a tempóból, és a legutóbbi fordulóban 3-1-re nyertek a Diósgyőr otthonában. Soros ellenfelük, a TFSE eddigi 19 meccséből mindössze egyet nyert meg: néhány hete, hazai pályán, meglepetésre legyőzte a DVTK-t.

A csapat egyik legfrissebb igazolása nem más, mint a somogyiak egyik régi ismerőse, a brazil Debora Araujo, aki az elmúlt két évben éppen Kaposváron röplabdázott. A két alakulat ebben az évadban már kétszer találkozott egymással, és mindkét alkalommal a somogyiak hagyták el győztesen a játékteret. A Diamant csapatában mindenki játékra kész, a lányok várják a szurkolókat.

Címkék: TFSE, Diamant, Kaposvár, sport