Remekül indult a tavasz a Rákóczi számára. Az együttes a téli szünet utáni első meccsén 1-0-ra nyert a Mosonmagyaróvár otthonában. Az egyetlen találatot Ádám Martin szerezte, így a januárban a Vasastól érkező játékos győztes góllal mutatkozott be új csapatában.

"Nagyon jó érzés, hogy egy új csapatban első mérkőzésen gólt tudok szerezni, főleg győztes gólt, ez egy külön öröm számomra. De mindegy volt, hogy ki rúgja. Azt gondolom, hogy jól játszottunk, akartuk a győzelmet, ez egy plusz volt, hogy nekem sikerült a gólt szereznem." - összegzett Ádám Martin a Kaposvári Rákóczi FC játékosa.

Vasárnap hazai pályán folytatja bajnoki szereplését a kaposvári zöld-fehér alakulat. Az ellenfél az ötödik helyezett Budaörs lesz. Bognár György együttese szintén győzelemmel kezdte a tavaszt. Múlt héten a Nyíregyházát verték 3-2-re egy fordulatos meccsen. A szurkolók egy jó iramú mérkőzésre számíthatnak, hiszen általában a Rákóczi sem tíz emberrel védekezik a saját térfelén.

"Mi is eléggé támadó focit játszunk, szóval próbálunk alkalmazkodni az ő játékukhoz, de meg kell tartani a saját játékunkat, hiszen a mi játékunk is eléggé fel van építve." - mondta el Tömösvári Bálint, Kaposvári Rákóczi FC labdarugója.

Jó hír a Rákóczi háza tájáról, hogy a sérüléssel bajlódó Rajczi Petivel és Herzsenyák Áron is újra edzésbe állt, így bővülhetnek Waltner Róbert variációs lehetőségei. A vasárnapi Kaposvári Rákóczi - Budaörs találkozó 18 órakor kezdődik majd.

Címkék: Budaörs, NB2, Rákóczi, labdarúgás, sport