A dobogós helyek csak az utolsó fordulóban dőltek el, a Fapuma FC nyolc győzelemmel és egy döntetlennel lett bajnok. Az ezüstérmet a Zsíroskönyér gárdája szerezte meg, egy vereségük volt, ezt az utolsó fordulóban szenvedték el a bajnok ellen. Bronzérmes lett a SOM-Plast alakulata, ők is a záró fordulóban biztosították be dobogós helyezésüket.

A bajnokság gólkirálya Decsi Richárd, a Két Testvér Pizzéria csatára lett 18 találattal, ebből nyolcat szerzett az utolsó mérkőzésen.
Megtörtént a terembajnokság eredményhirdetése, a dobogón végzett csapatok érem, kupa és tárgyjutalom díjazásban részesültek a névadó szponzor jóvoltából. 

Az Irodagép kupa eredményei:

SOM-Plast Kft Meta Fitness 4-2
Góllövő: Palkovics, Ato, Kuti, Kovács, ill. Kovács, Sas.
A csere nélkül felálló SOM-Plast nagyobb megerőltetés nélkül nyerte a találkozót, megszerezte a három pontot, és ezzel együtt a bajnokság bronzérmét.

Nyár FC-M-Car Bérautó 0-9
Góllövők: Cséplő 5, Magyar Cs 3, Nagy.
Ezen a napon a Nyár FC kissé szétesően játszott, sok védelmi hibát vétett, melyet az ellenfele kihasznált. Nem tudták megismételni az elmúlt fordulókban nyújtott remek teljesítményüket. Cséplő Péter öt találattal járult hozzá a nagyarányú győzelmükhöz.

Fapuma FC-Zsíroskönyér FC 2-1
Góllövők: Pető, Balogh Á, ill. Szalai.
Rangadóhoz méltó hajtós, küzdelmes találkozót láthatunk, melyen inkább a jó védekezés dominált. Sokat futottak a csapatok, de az összjátékban több hiba csúszott. A Fapuma egy jól eltalált, távoli lövéssel szerezte meg a győzelmet, mely nekik a bajnoki címet jelentette.

Alibi FC- QLR PC Bontó 7-3
Góllövők: Katona 4, Nagy, Tamási, Jutai, ill. Mányoki, Szabó, öngól.
Felszabadult, önfeledt játékot hozott a két csapat találkozója. Az Alibi játszott fölényben a mérkőzés folyamán és megérdemelten szerezte meg a három bajnoki pontot.

Két Testvér Pizzéria-Interspájz 14-5
Góllövők: Decsi 8, Sólyom 3, Domokos 2, Richter, ill. Tábori 2, Tábori Gábor Flórián, Takács, Szabó.
Végig a Két Testvér gárdája uralta az összecsapást, szinte tetszés szerint érték el góljaikat, az Interspájz ezen a napon nem túl sok ellenállást tanúsított.

Címkék: irodagép kupa, kispálya, teremfoci, bajnokság, sport