Szombaton három produkcióval léptek szőnyegre a Crystalos lányok a számos versenyzőt felsorakoztató nemzetközi mezőnyben. Először Fülöp Kitti Mariann Főnix című táncával lépett fel, amivel nagyon szoros versenyben éppen lecsúszva a dobogóról, a negyedik helyen végzett.

Kitti után a csapat gyakorlat következett. A lányoknak ez volt az első nemzetközi szereplése, ezért nagyon izgatottak voltak. A várva-várt eredmény azonban nem maradt el. Első lépés című produkciójuk nem csak a közönség tetszését nyerte el, hanem a szakmai zsűri is ezt a táncot ítélte a legjobbnak. Aranyérem és a zsűri különdíja lett a jutalom.



A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A lányok produkciója meghívást kapott a júniusban Novalja Zricse-ben megrendezésre kerülő nemzetközi bajnokságra is és Polgár Judit Sakknagymester elismerő gratulációját is begyűjthették.

A csapat tagjai: Balog Larina, Balogh Barbara, Csapó Anna, Hegedüs Lora, Herczeg Fruzsina, Herczeg Jázmin, Horváth Fanni, Horváth Réka, Kausz Kitti, Lóth Noémi, Mányoki Fanni, Máté Petra, Nagy Vivien, Pálmai Eszter, Polák Barbara, Polák Boglárka, Ságvári Dorina, Sipos Dorottya, Szabó Nóra, Szücs Boglárka, Varga Jázmin.

A nap a csapat számára este ért véget Polák Barbara és Máté Petra Free Fall című gyakorlatával. A versenyzők jutalma szintén aranyérem lett.

Vasárnap Fülöp Kitti Mariann lépett szőnyegre, ezúttal Inkognitó című előadásával, ám ezen a napon már nem talált legyőzőre és a dobogó legfelső fokára állhatott fel.

A lányok felkészülését Takács-Békési Zsanett vezetőedző irányítja Horváth Rebeka és Juhász Kata segítségével.

Címkék: crystal sc, bécs, ausztria, látványtánc, sport