Győzelemmel folytatta bajnoki szereplését az 1.MCM-Diamant Kaposvári Egyetem női NB I-es röplabdacsapata. Sasa Nedeljkovic tanítványai kicsit álmosan kezdték a Gödöllő elleni bajnokit, de Miklaiék szép lassan bedarálták a vendégeket.

A második felvonásban már az történt a pályán, amit a listavezető akart. A hazaiak mestere a tartalékoknak is játéklehetőséget biztosított, és többek között a csereként beállt Kalmár Viktória nyitásainak is köszönhetően a hazaiak 25:9-re nyerték a szettet.

A harmadik felvonásban jobban összpontosítottak a vendégek, de Iricaninék ellen ez is kevés volt péntek este. A hajrában a héten igazolt Szűcs Kinga is beállt. Az Újpestről érkezett szélső ütő pedig a pontokkal sem volt adós, így a Diamant ezt a játékrészt is magabiztosan hozta.

A hazaiak 3:0-ra nyertek, amivel harmadszor is legyőzték a szezonban a Pest megyeieket.

1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem–Penta Gödöllői RC 3–0 (19, 9, 16)

Kaposvár, 300 néző. V.: Farkas, Mezőffy.

1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem: Leidgeb (8), Cesljar (1), Iricanin (12), Vacsi (12), Miklai (8), Császár (5). Csere: Héri (libero), Kanizsai (libero), Szivós (3), Horváth A. (2), Kalmár (2), Szűcs K. (2). Vezetőedző: Sasa Nedeljkovic.

Penta Gödöllői RC: Nagy K. (2), Körtvélyessy (3), Hackl (8), Dégi (3), Bálintné (3), Király (3). Csere: Kovács A. (libero), Ludmán (3), Ratkai (1), Tóth Bagi (-), Halla (1), Tettamanti (1). Vezetőedző: Grózer György. Másodedző: Szalay Attila.

Aki lemaradt, itt visszanézheti a teljes mérkőzést!

1.MCM-Diamant KE - Penta Gödöllő

Uploaded by KaposPont on 2019-01-23.

Címkék: gödöllő, 1.mcm-diamant kaposvári egyetem, nb1, sport