Remek időben játszotta utolsó edzőmérkőzését a Törökországban edzőtáborozó Kaposvári Rákóczi a Daejeon Citizen ellen. A dél-koreaiak az előző szezont a negyedik helyen zárták bajnokságukban, így bejutottak a rájátszásba, azonban nem sikerült kivívniuk az első osztályú tagságot. Ezek alapján annyit lehetet sejteni, hogy az ellenfél jó játékerőt képvisel, amit a találkozón be is bizonyított.

Az utolsó törökországi edzőmérkőzésen a második félidőben hátrányba került a Kaposvár, azonban ez nem tarott sokáig, hiszen Hadaró Valentin révén gyorsan egyenlített a Rákóczi.

A somogyiak eredményes hetet zártak, hiszen kiváló körülmények között készülhettek a játékosok a másodosztályra. Az eső néha megnehezített a felkészülést, ennek ellenére számos pozitív tapasztalattal térhetnek majd haza a kaposvári játékosok és a szakmai stáb. A Kaposvári Rákóczi legközelebb már a Merkantil Bank Liga NB II. 22. fordulójában, az utolsó előtti helyen álló Mosonmagyaróvár otthonban lépnek pályára.

Kaposvári Rákóczi FC–Daejeon Citizen FC 1–1 (0–0)
Törökország, Antalya.
Kaposvári Rákóczi FC: Slakta – Vachtler, Ur, Szabó A., Hadaró – Szakály A., Nagy K. – Zsiga E., Beliczky, Tömösvári – Ádám M. Vezetőedző: Waltner Róbert.
Gólszerzőnk: Hadaró Valentin.

Címkék: Törökország, edzőtábor, meccs, Rákóczi, sport