Az utolsó helyezett TF elleni múltheti győzelem után, vasárnap már nehezebb feladat vár a Diamant-lányokra az NB1-es bajnokság 13. fordulójában. Miklaiék épp ezért Szabadkán edzőtáboroztak a héten, hogy minél jobb eredményt érjenek majd el az MTK elleni rangadón.

"Nagyon hasznos volt mind a két meccs, hiszen a második meccsre vesztett helyzetből sikerült nyernünk két meccset, ami nekem nagyon szimpatikus volt. Többféle felállást is gyakoroltunk, mindenki tudott játszani, úgyhogy én nagyon örülök ennek a túrának." - mondta el Miklai Zsanett a kaposváriak csapatkapitánya.

A fővárosi kék-fehérek a második helyről várhatják a kaposváriak elleni rangadót, úgy, hogy eddig mindössze egy meccset buktak. Igaz azt épp az eddig hibátlanul menetelő Diamant ellen. A kaposvári hölgykoszorú az edzések mellett videózással is készült a héten az NB1-es rangadóra, és elmondásuk szerint kellőképpen kielemezték soros ellenfelük játékát.

"Megyünk azt hiszem két ponttal előttük. Pesten 3:1-et sikerült játszanunk, én ott sokkal szorosabbra számítottam, de nyilván most már lement 1-1 kör, nyilván ők is tudják, hogy mi mit szeretnénk játszani, mi is tudjuk, hogy ők mire képesek. Itt nagyon kemény mérkőzés lesz, hiszen ők, hogy elsők legyenek, nekik kéne hozni ezt a mérkőzést, de nyilván mi azon leszünk, hogy folytassuk a veretlenségünket." - tette hozzá Miklai.

A Diamant-MTK NB1-es rangadó vasárnap 16 órakor kezdődik a Városi Sportcsarnokban. A kaposváriak keretéből Harmath Zsófia és Hegyi Bianka műtét, illetve betegség miatt hiányozni fog, ott lehet viszont a pályán Leidgeb Noémi, a hosszú őszi sérülése után.

Kövessék velünk élőben a mérkőzést 16 órától!

1.MCM-Diamant Kaposvári Egyetem - MTK Budapest

Uploaded by KaposPont on 2018-12-18.

Címkék: MTK, női röplabda, élő, Diamant, mérkőzés, Kaposvár, sport