Az éllovas Zsíroskönyér nagy küzdelemben az M-Cart múlta felül egy góllal, míg vetélytársai nagyarányú győzelmet arattak. A Fapuma nyolcat rúgott az Alibinek, a SOM-Plast hat góllal verte a QLR PC Bontó gárdáját. A másik két találkozón döntetlen született. A Nyár FC meglepetésre pontot rabolt a Két Testvér Pizzériától, míg az Interspájz 1-1-et játszott a Meta Fitness alakulatával. A bajnokság góllövőlistáját jelenleg Vodicska Bence /Fapuma FC/ és Széphelyi Tamás /Interspájz/ vezeti egyaránt 8 találattal. 

Az Irodagép kupa eredményei:

Alibi FC-Fapuma 1-8
Góllövő: Bunovácz, ill. Pető 2, Vodicska B 2, Balogh Cs, Balogh Á, Németh, Vodicska K.

A Fapuma gárdája kezdte jobban a mérkőzést, félidőben már vezetett. A második játékrészben nagyobb sebességre kapcsoltak, összesen nyolc gólt rúgva magabiztosan nyerték az összecsapást.

M-Car Bérautó-Zsíroskönyér FC 0-1
Góllövők: Rofrics.

Kiegyenlített találkozót láthattunk a két alakulat megmérettetésén, melyen felváltva alakultak ki helyzetek. A Zsíroskönyér hat perccel a vége előtt egy jól eltalált lövéssel megszerezte a vezetést, és egyúttal a győzelmet is.

Nyár FC-Két Testvér Pizzéria 3-3
Góllövők: Baki 2, Szente B, ill. Németh, Keszthelyi, Sólyom.

Zárt védekezésből való kontrajátékra rendezkedett be a Nyár FC, kétszer is vezetettek a meccs során. A Két Testvér a második félidőben megfordította a találkozó állását, ám az ellenfelük az utolsó másodpercben egyenlített.

SOM-Plast Kft QLR PC Bontó 7-1
Góllövők: Ato 2, Kuti 2, Farkas 2, öngól, ill. Varga.

Végig mezőnyfölényben játszott a SOM-Plast gárdája, már 3-0-ra vezettek a félidőben. A későbbiek során is uralták a játékot és sima győzelmet arattak.

Meta Fitness Interspájz 1-1
Góllövők: Antyipenkó, ill. Széphelyi.

Két egyenrangú csapat összecsapásán mindkét oldalon több helyzet alakult ki, de csak egyet-egyet tudtak gólra váltani. A játék képe alapján igazságos döntetlen született.

Címkék: irodagép kupa, teremfoci, kispálya, bajnokság, sport