Ahogy arra számítani lehetett izgalmas első tíz percet hozott a két “bajban lévő” csapat csatája. Az egyik oldalon Krnjaski, a másikon Johnson volt a pontfelelős. Rengeteg volt a hiba mindkét csapat játékában, de a küzdésre az egyik oldalon sem lehetett panasz. 

A második negyedet jól kezdte a Kaposvár. Johnson és Baki is dobott egy triplát, megfordítva ezzel az eredményt. A másik oldalon Clark hintett egyet a vonalon túlról, így nyugodtan mondhatjuk, hogy kosáresővel indult a második etap. A “célzóvíz” azonban gyorsan elfogyott, rengeteg volt a rossz dobás, és a pontatlanság. A vendégek négypontos vezetésénél valósággal befagyott az eredményjelző. A hátralévő időben hazai oldalon Clark nagyon feljavult, ennek köszönhetően tudták tartani a lépést, az egyre inkább összeszedettebbnek tünő vendégekkel. 

Kaposvári kosarakkal indult a második félidő, Spica vezérletével 9 ponttal is meglépett a Kaposvár. A TF azonban nem adta fel ezen az estén, a továbbra is szenzációsan játszó Clark vezetésével 48-49-re feljöttek. Ubilla büntetőinek köszönhetően azonban újra megtudott lépni a Kaposvár.  

Elképesztő izgalmakat hozott a negyedik negyed. Fej-fej mellett haladtak a csapatok. A TF egy pontra is feljött, sőt 32 másodperccel a vége előtt 72-72 volt az eredményjelzőn. Fekete Ádám időt, kért de Ubilla elrontotta a középtávolit, így jöhetett a hosszabbítás. 

Elfáradt csapatok csatáját hozta az utolsó öt perc. Mindkét felet a szíve vitte előre. A Kapusvár 17 másodperccel a végéig egy ponttal vezetett, amikor eladták a labdát, a TF pedig időt kért. Hiába volt azonban meccslabdája a fővárosiaknak, nem tudtak élni vele. 79-81 lett a végeredmény - írja a bb1.hu.

Serco-TF-BP - Kaposvári KK 79-81 (17-16, 19-25, 17-17,19-14, 7-9)
Bajnokság, 14. forduló
Budapest, Ludovika Aréna
Cziffra Cs., Ádám J., Minár L. (Bogárdi J.)

Serco-TF-BP: Krnjajski 9/3, Buzás 5/3, Clark 26/6, McLane 16/6, Bergstedt 18. Cserék: Szobi 3/3, Filipovics 2, Beák -,

Kaposvári KK: Ubilla 11/3, Johnson 19/3, Markovics 12, Hendlein 10, Spica 18. Cserék: Halász 5/3, Baki 6/6, Bogdán -.

Címkék: kkk, kosárlabda, sport