Büszkék lehetnek az őszükre a kaposvári röplabdás lányok, ugyanis mind a 12 bajnoki mérkőzésüket megnyerték a 2018/2019-es évad első részében, így veretlenül, magabiztosan vezetik az NB I-es tabellát. a csapat mindössze egy játszmát vesztett eddig, azt is a második helyen tanyázó nagy rivális MTK pályáján. A Diamant szakvezetője, Sasa Nedeljkovic az óesztendő utolsó napjaiban is ügyelt arra, hogy edzésben maradjanak a lányok, akik így mindössze december 24-én és 25-én, majd december 31-én és január 1-jén kaptak pihenőt a vezetőedzőtől. 

Az idei első ellenfél az a TFSE lesz, amely ebben a bajnokságban még nem nyert mérkőzést: 11 alkalommal is vesztesen hagyta el a játékteret, így az alapszakasz első körében, november elején, a somogyi megyeszékhelyen sem termett számukra túl sok babér. A fővárosiak eddig két pontot zsebeltek be: a a Palota és a DVTK otthonában tudtak két-két szettet összehozni. A találkozó esélyese így a kaposvári együttes, amely szeretné magabiztosan hozni a kötelezőt. 

A lányokra a jövő héten már vélhetően több izgalom vár: kedden és szerdán Szabadkára utaznak két előkészületi mérkőzés erejéig, vasárnap 16 órától pedig az NB I csoportrangadója következik az MTK ellen, a városi sportcsarnokban.

Címkék: tfse, 1.mcm-diamant kaposvári egyetem, nb1, sport