A JP-Autó Jászberényi KK együttese ellen lép pályára vasárnap 18 órakor az idei utolsó bajnoki fordulóban a Kaposvári KK NB I./A csoportos férfikosárlabda együttese - írja a delfinek.hu.

A kaposváriak nem tudtak javítani az elmúlt forduló során. A Kecskeméti TE-Duna Aszfalt csapata egyetlen ponttal, de jobb volt, mint a somogyi alakulat. Hendleinék ezzel maradtak a tabella tizenkettedik helyén. A három győzelem mellett már kilenc vereség sorakozik a gödörben lévő kaposváriak neve mellett.

A találkozó után természetesen csalódottan nyilatkoztak a vesztes fél képviselői, akik fogadkoztak, hogy a következő találkozón próbálnak javítani. Nem lesz könnyű dolga Fekete Ádám vezetőedző csapatának, hiszen a vendéglátó jászberényiek remek mérleget tudhatnak magukénak, annak ellenére, hogy legutóbb a bajnoki címvédő Szolnoki Olaj KK otthonában vereséget szenvedtek. Igaz mindössze öt ponttal maradtak alul a jászságiak, úgy, hogy egyik legjobbjuk, Pantelics sérülése miatt nem játszott. Jelenleg az előkelő hatodik helyen állnak hét győzelem mellett öt vereséget számlálva. Számukra még elérhető a Magyar Kupa nyolcas döntője is, ami valószínűleg plusz motivációt jelent majd számukra.

Címkék: Jászberény, KKK, sport, Kaposvár