A Zsíroskönyér nyert az Alibi ellen és így őrzi első helyét a táblázaton. Gólzáporos győzelemmel rukkolt elő a Fapuma, a Nyár FC volt a szenvedő fél, tizenegyet kaptak. Szoros találkozón nyert a Meta Fitness, kicsit könnyebben az M-Car Bérautó.

A Két Testvér Pizzéria-SOM-Plast rangadó döntetlenül zárult, így egyik csapat helyzete sem változott a tabellán.

Az Irodagép kupa eredményei:

Zsíroskönyér FC-Alibi FC 4-3

Góllövő: Éhl 2, Rofrics, Szalai, ill. Jutai, Fónai, Katona.Hamar kétgólos előnyre tett szert a Zsíroskönyér gárdája, 2-0-ra vezettek. A második játékrészben felváltva forogtak veszélyben a kapuk, és adok-kapokból ők jöttek ki jobban.

Fapuma FC-Nyár FC 11-2

Góllövők: Vodicska B 2, Vodicska K 2, Balogh Cs 2, Balogh Á 2, Pallósi 2, Pető, ill. Baki, Pintér.Az első félidőben még jól állta a sarat a Nyár FC, az állás 1-1 volt. A másodikban aztán nagyobb sebességre kapcsolt a Fapuma, és magabiztosan győzött.

Két Testvér Pizzéria-SOM-Plast Kft 3-3

Góllövők: Lukács, Németh, Decsi, Neubauer 2, Fila G.A hajtós, színvonal találkozón felváltva forogtak veszélyben a kapuk, mindkét csapat győzelemre játszott. Az eredmény igazságos a játék képe alapján.

QLR PC Bontó-Meta Fitness 3-4

Góllövők: Cser, Kampf, Horváth, ill. Antyipenkó 3, Tallósi.Pörgős, hajtós találkozót játszott a két együttes egymással, melyben felváltva forogtak veszélyben a kapuk. A Meta Fitness eggyel több helyzetet tudott gólra váltani, így övék lett a három pont.

Interspájz-M-Car Bérautó 1-4

Góllövők: Széphelyi, ill. Pápai, Kovács, Magyar L.A csere nélkül felálló Interspájz előbb elfáradt ellenfelénél. A találkozó elején még ők vezettek, több kapufát is rúgtak, de az M-Car legénysége lassan felőrölte ellenállásukat, és háromgólos győzelmet aratott.

A következő forduló (01.10-11) párosítása: Csütörtök 19.15 Alibi FC-Fapuma FC, 19.55 M-Car Bérautó-Zsíroskönyér FC, 20.35 Nyár FC-Két Testvér Pizzéria, Péntek 19.15 SOM-Plast Kft-QLR PC Bontó, 19.55 Meta Fitness-Interspájz.

Címkék: terem, kispálya, labdarúgás, sport