Előrehozott bajnokival folytatja szereplését a Kaposvári Vízilabda Klub OB I-es csapata. Idősebb Berta József tanítványai az eddig hibátlanul menetelő OSC-t fogadják. A KVK legutóbb december elsején játszott bajnokit. A kaposvári fiúk azóta mentálisan és fizikálisan is próbáltak felkészülni az esztendő utolsó ütközetére.

"Keményen dolgoztunk az elmúlt napokban is, próbáltuk a mérkőzés elemeket pontosítani. Fizikálisan rendben vagyunk és úgy gondolom, hogy az eddigi eredményeink ellenére fejben is ott leszünk kedden. Át kell lendülnünk a holtponton, de ehhez az kell, hogy ezeket a nagycsapatokat is kemény küzdelemre késztessük" – mondta el a Kapospolo.hu-nak Pataki Gergely.

Az OSC a hétvégén sem pihenhetett. Szombaton a Magyar Kupa elődöntőjében voltak érdekeltek, ahol végül 11-7-es vereséget szenvedtek a későbbi győztes Ferencváros csapatától.

A somogyiak felkészülését sérülések és betegségek is hátráltatták az elmúlt időszakban, de a fiúk ennek ellenére szeretnék szépen zárni a 2018-as esztendőt.

A KVK – OSC bajnoki 19 óra 30 perces kezdéssel élőben közvetítjük!

Kaposvári Vízilabda Klub - OSC

Uploaded by KaposPont on 2018-12-16.

Címkék: OSC, közvetítés, KVK, vízilabda, sport