Remek helyről és előjelekkel várja a vasárnapi találkozót a Kaposvári Rákóczi, amely az elmúlt héten legyőzte az addig még listavezető Gyirmót FC Győr csapatát, pár nappal korábban pedig kiejtette a Magyar Kupából a címvédő Újpest FC gárdáját.

Az idei év utolsó bajnoki mérkőzésén a tabella nyolcadik helyén álló Kazincbarcika SC csapatát fogadja a Waltner legénység a Rákóczi-stadionban. A hazaiaik az észak-magyarországiak ellen tovább folytatnák a remek, öt bajnoki óta tartó veretlenségi sorozatát.

"Szeretnénk győzelemmel elköszönni a szurkolóinktól és az évtől. A csapat extrát nyújtott az őszi szezonban, ha sikerülne megnyerni az utolsó mérkőzést, akkor megkoronáznánk az idei évünket." - mondta Waltner Róbert, a Kaposvári Rákóczi FC vezetőedzője. 

Az Gyirmót ellen megnyert rangadón Rajczi Péter és Hadaró Valentin is begyűjtötte ötödik sárga lapját, így ők nem léphetnek pályára a Kazincbarcika SC ellen. A vendégek részéről pedig Fila Károly szintén eltiltás miatt kénytelen kihagyni az év utolsó találkozóját.

A második fordulóban már megmérkőzött egymással a két csapat. Akkor a kaposváriak már két góllal is vezettek a Kazincbarcika ellen, azonban az utolsó percekben egy tizenegyessel egy pontot otthon tartottak a hazaiak.

Nézze velünk élőben a mérkőzést 13 órai kezdettel!

Kaposvári Rákóczi - Kazincbarcika SC

Uploaded by KaposPont on 2018-12-14.

Címkék: NB2, Kazincbarcika, bajnokság, Rákóczi, Kaposvár, sport