Sasa Nedeljkovic lányai a hétközi kupameccsen nagyot küzdöttek napjaink egyik legerősebb magyar csapata, a Nyíregyháza ellen, és ugyan 3-1-re kikaptak, a szettek alakulásából egyértelműen látszik, hogy mindent megtettek a jó eredmény eléréséért. A bajnokságban azonban még tart a győzelmi széria, és a Diamant pénteken szeretné behúzni zsinórban a 12. meccsét is.

Az élvonalban újonc borsodiak eddigi szereplése elmarad az előzetesen vártaktól: a DVTK az eddigi 11 bajnoki találkozójából mindössze négyet nyert meg és hét alkalommal vesztesen jött le a pályáról.

A csapat fájó vereséget szenvedett hazai pályán a Budaörstől, a sereghajtó TFSE együttesét pedig kínkeservesen gyűrte le 3:2 arányban. Toma Sándor tanítványai a legutóbbi fordulóban viszont nyertek: a fővárosi Palota RSC-t múlták felül négy szettben.

A Diósgyőr egyik kulcsjátékosa nem ismeretlen a kaposvári szurkolók előtt: Sitkey Mariann az elmúlt két évben a Diamant együttesét erősítette, ráadásul ő volt a csapat kapitánya. A center most visszatér a somogyi megyeszékhelyre.

Címkék: diósgyőr, 1.mcm-diamant kaposvári egyetem, nb1, sport