Nyerni megy a fővárosba a Kaposvári vízilabda Klub együttese. Berta József tanítványai az OB I-es pontvadászat hétvégi fordulójában az UVSE ellen szállnak medencébe, és szeretnék megszerezni első győzelmüket. A KVK soros ellenfele legutóbb Tatabányáról hozta el a pontokat, és szoros mecscet játszott a Debrecennel is, így mindenképpen nagyot kell majd küzdeni a sikerért.

A somogyi csapatban a sérült Kovács Olivéren kívül mindenki hadra fogható, a túloldalon pedig elsősorban az utánpótlás válogatott reménységekre kell odafigyelni. A találkozó furcsa időpontban, szombaton 13 óra 15 perckor kezdődik a Hajós Alfréd Nemzeti Uszodában. 

Az Alba Fehérvárt fogadja szombaton 18 órától a Kaposvári Kosárlabda Klub a bajnokság 9. fordulójában. A tavalyi bronzérmes együttesből biztosan hiányzik majd a térdműtéten áteső Lóránt Péter, a kiváló magyar játékos hiánya valamelyest növeli a somogyi esélyeket. A KKK-nak ráadásul jó emlékei lehetnek az Albáról, az előző szezonban ugyanis hazai pályán bravúros győzelmet értek el ellenük.

Az MTK és a Balatonfüred elleni diadal után újabb bajnoki rangadó vár az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem NB I-es női röplabdacsapatára. Miklai Zsanették vasárnap 17 órakor a felsőházi tagságért küzdő Gödöllő otthonában lépnek pályára, és szeretnék folytatni a szezonkezdet óta tartó, kiváló sorozatukat. A lányok eddig nyolc meccsből nyolcat nyertek, mindössze egy játszmát vesztettek, és a magyar női mezőnyben immár egyedüliként őrzik veretlenségüket. A gödöllőiek az elmúlt hetekben egyre jobb formát mutatnak, de a kellő odafigyeléssel begyűjthető az újabb három pont.

Vasárnap 13 órától a Dorog érkezik a Kaposvári Rákóczihoz a Merkantil Bank Liga NB II-es bajnokság 18. fordulójában. Waltner Róbert együttese a negyedik helyről várja az összecsapást és továbbra is szeretne az élbolyban maradni. A sérültek felépültek, így Waltner Róbertnek ezúttal több játékos áll majd a rendelkezésére.

A sikeres Magyar Kupa mérkőzés után a Fino férfi röplabdacsapata vasárnap 16 órakor a sümegieket fogadja a városi sportcsarnokban, immár bajnoki találkozón.

Utóbbi két mérkőzést élőben közvetítjük majd a KaposPonton!

 

Címkék: kaposvári rákóczi, kaposvári kk, fino kaposvár, 1.mcm-diamant kaposvári egyetem, kaposvári vk, sport