A szombati, szolnoki találkozóhoz hasonlóan vasárnap, Debrecenben sem hibázott a Fino férfi röplabdacsapata. A rekordbajnok kaposváriak a csoport harmadik helyén álló hajdúságiak otthonában győztek 3:0 arányban. A hazai együttesből betegség miatt hiányzott a két korábbi válogatott játékos, Bagics Balázs és Tóth András. A vendégek végiig kézben tartották az irányítást, és megérdemelten zsebelték be a három bajnoki pontot. A mezőny legeredményesebb játékosa a 15 pontig jutó Bozóki Bence volt. 

Fodor Antal: "Megérdemelten nyert a Kaposvár. A szerzett pontok alapján elégedett is lehetnék, a játék azonban hagyott kívánni valót maga után. Bagics Balázs és Tóth András sajnos betegség miatt hiányzott a találkozóról. A Kaposvárnak nagyobb volt az ütőereje, összességében jobban nyitott, így nem fért kétség a sikeréhez."

Demeter György: "A szombati szolnoki találkozóhoz hasonlóan most is azok a játékosok kaptak lehetőséget, akik eddig kevesebb szerepet kaptak. Változtattam a felálláson, nem a megszokott csapattal álltunk fel, de így is hoztuk a kötelezőt."

Debreceni EAC – Fino Kaposvár SE 0:3 (-19, -23, -20)
Debrecen, 100 néző. V.: Bibók, Gyulai.

Debrecen: Pallós 3, Budai 9, Kiss I., Hubicska 13, Szikszai 3, Remete 3. Csere: Kiss D., Mészáros (liberók), Bakács, Árvai 1, Chin 3, Nagy A. Vezetőedző: Fodor Antal.

Fino: Bozóki 15, Kalmár 7, Keen 1, Bögöly 9, Kulcsár 7, Szabó Barna 8. Csere: Pápai, Kiss M. (liberók), Szabó Bence 1. Vezetőedző: Demeter György.

Az eredmény alakulása. I. játszma: 6:8, 11:16, 14:21. II. játszma: 5:8, 14:16, 19:21. III. játszma: 2:8, 13:16, 17:21.

 

Címkék: debrecen, fino, röplabda, Kaposvár, sport