Remekül alakult az NB I-es bajnokság első köre a Diamant-lányok számára. A kaposvári hölgykoszorú idei hetedik bajnokiját is megnyerte, Sasa Nedeljkovics csapata ráadásul legutóbb épp a nagy rivális MTK otthonában győzedelmeskedett.

"Amit terveztünk ebben a három és fél hónapban pontosan meg is tudtuk mutatni az MTK ellen, erre koncentráltunk, itt akartuk kihegyezni a formánkat, csúcson lenni, és ez sikerült is. Nehéz meccsünk volt szombaton Budapesten, de tudtuk hozni 3:1-re, egy jó csapatjátékkal." - mondta el Sasa Nedeljkovic, a csapat vezetőedzője.

Jó hír az egyesület háza tájáról, hogy Leidgeb Noémi már a társakkal együtt készülhetett a vasárnapi, Balatonfüred elleni mérkőzésre.

"A felépülést még azért nem jelenteném ki száz százalékosan, úgy gondolom, hogy van hova fejlődnöm izomzatilag. Nagyon azon vagyok és a klub is azon van, hogy minél hamarabb visszatérjek és egyre jobban úgy érzem, hogy ez minél hamarabb be fog következni." - tudtuk meg Leidgeb Noémitől.

diamant miklai öröm

A Diamant és a Balatonfüred még a bajnokság nyitófordulójában találkozott egymással. Akkor a Balaton-partiak közül mindössze öt játékosnak volt érvényes sportorvosi engedélye, így a somogyiak játék nélkül húzták be a győzelmet. A két együttes utána játszott egy előkészületi találkozót, amit 3:0-ra nyertek a somogyiak. A kaposváriak vezetőedzője most is sikerre készül, amivel megalapoznák a sikeres folytatást.

"Sokkal-sokkal nehezebb meccset várok, mint az első körben. Minden nap sokat fejlődtünk, előttünk áll még egy út, még egy 3-4 hónapos munka, és nagyon fontos, hogy március környékén még egyszer toppon legyünk." - tette hozzá a vezetőedző.

Az 1.MCM-Diamant Kaposvári Egyetem - Szent Benedek Balatonfüred női NB1-es röplabdamérkőzés vasárnap 16 órakor kezdődik a Városi Sportcsarnokban. A belépés ezúttal is ingyenes!

Címkék: Leidgeb, női röplabda, Balatonfüred, Diamant, Kaposvár, sport